Email-uri de la Sfantul Valentin

Email-uri de la Sfantul Valentin
 

Sfantul Valentin este alaturi de celalalte sarbatori sezoniere, precum: 1 & 8 Martie, Pastele, Craciunul o oportunitate de a interactiuna cu abonatii.  Este o oportunitate care:









- demonstreaza potentialul unui companii de a se schimba si de a-si adapta modul de comunicare in functie de circumstante / perspective




- arata fata umana a organizatiei – oamenii pot vedea partea creativa a celor care se afla in spatele numelui organizatiei. Comunicarea devine personala, putand fi asociata unei persoane si nu doar unui mecanism de trimitere email-uri




Pentru a comunica cu ocazia acestei sarbatori sunt cateva aspecte de care este bine sa tii seama.




Totul incepe cu :




1.       Template-uri inimoase – foloseste un template numai lapte si miere care sa aduca fluturasi in stomac. Elementele grafice specifice de Sfantul Valentin vor induce atmosfera specifica acestei sarbatori.




2.       Segmenteaza baza de date in functie de gen -trimite barbatilor idei de cadouri pentru femei si invers. Asigura-te ca ofertele sunt potrivite unor largi categorii de audienta (varsta, locatie, venit)




3.       Asigura-te ca ofertele prezentate sunt accesibile ca pret si ca achizitionarea lor este facila, fie online, fie din magazinele de desfacere. Daca in email exista cupoane de reducere pe care le pot ridica din magazine nu uita sa incluzi numere de telefon de contact si adresa.




4.        Incheie parteneriate cu companii / firme care ofera produse complementare




5.       Include testimoniale din partea clientilor: oamenii sunt mai inclinati sa achizitioneze un produs / serviciu daca stiu ca altii au avut experiente positive




6.       Ofera idei, nu doar promotii / oferte special de pret – de exemplu: Top 10 Lista de Cadouri pentru EL, Top 10 Lista de Cadouri pentru EACum sa creezi o atmosfera romantica, Top 10 Filme de urmarit de Sfantul Valentin, Top 10 Locuri unde sa petreci de Sfantul Valentin, Top 10 carti de daruit de Sfantul Valentin s.a.





7.       Promoveaza Sfantul Valentin prin intermediul concursurilor – premiaza cea mai frumoasa declarative de dragoste




Si nu uita sa:




8.       Vorbesti pe limba dragostei  - Asigura-te ca textul este scris in aceeasi nota festiva si ca are toate ingredientele unui call to action care inspira la iubit. Foloseste cuvinte carlig precum:  arata-i dragostea ta, intotdeauna o alegere buna, o alegere pe placul ei / lui, rasfat pentru simturi, inspiratie pentru cadouri care nu dau gres, cadouri care va aduc pe aceeasi lungime de unda s.a.



Se incarca ...