Noua optiune de Blacklist in modulul de administrare MailAgent

Noua optiune de Blacklist in modulul de administrare MailAgent

Incepand din aceasta saptamana, in platforma MailAgent poti regasi o noua optiune in meniul Contacte. In partea dreapta se afla butonul de Blacklist, unde clientii se pot  adauga in cazul in care nu mai doresc sa primeasca niciun email de la voi.


Odata adaugati acolo acestia nu mai primesc informatii pe email indiferent de cate ori introduceti o lista noua de contacte. Acesta poate fi considerat si un lucru benefic, deoarece vei introduce de cate ori doresti o lista noua in baza de date, catre care poti efectua trimiteri noi.


Blacklist
Blacklist
Mai poti adauga manual adrese de email din partea carora probabil ati primit plangeri si totodata puteti exporta acesta lista cu clienti. In cazul in care ai deja un Blacklist creat de-a lungul timpului, il poti importa in modulul de administrare  MailAgent.


import contacte blacklist


Clientul va vedea urmatorul mesaj - in partea de sus pot fi mai multe optiuni de bifat in functie de cate liste aveti incarcate la momentul respectiv si in care se regaseste si adresa clientului care se va dezabona – iar in partea de jos se afla optiunea de adaugare in Blacklist:


dezabonare
In ansamblu, aceasta optiune este benefica pentru cei care au mai multe liste incarcate si pentru a nu deranja clientii la fiecare trimitere, desi acestia s-au dezabonat in trecut de la newsletter.
Pentru mai multe detalii sau daca ai intrebari, colegii nostri de la departamentul tehnic te vor ajuta cu informatii suplimentare.




Se incarca ...