SEM Days 24-25 septembrie 2014

SEM Days 24-25 septembrie 2014

In perioada 24-25 septembrie se va desfasura cea de-a treia editie SEM Days, eveniment ce va avea loc la Willbrook Platinum Center, Bucuresti.

SEM Days este prima conferinta din Romania nisata pe Search Engine Marketing, dedicata managerilor de marketing si brand, online marketing managerilor, coordonatorilor de business-uri cat si antreprenorilor online.
Acesta este cel mai important eveniment de SEO si PPC din Europa de Sud-Est, organizat de SEO Monitor si 2Parale.

Conform unui studiu efectuat de cei de la consumerbarometer.com,  63% dintre romanii care au achizitionat servicii si produse, au cautat informatii prin intermediul Google, cu 59% mai mult fata de 2012. Pentru a deveni cat mai vizibili in mediul online, trebuie sa invatati sa gestionati cat mai bine tehnicile de SEO si PPC.
La SEM Days vor participa speakeri de renume international, care vor prezenta cele mai noi tendinte din Search Engine Marketing pentru peste 500 de participanti, aproape dublu fata de editiile anterioare.

SEM Days isi pastreaza structura de 2 zile: in prima zi de conferinta, participantii vor afla de la  generalitati despre marketingul in motoarele de cautare, pana la tehnici de management al reputatiei online, iar in a doua zi urmeaza aprofundarea functionalitatilor instrumentelor specifice SEM si modul in care acestea livreaza rezultatele cuantificabile.

Puteti afla mai multe despre agenda evenimentului dar si despre speakerii invitati de pe pagina oficiala a evenimentului.




Se incarca ...