11 motive pentru care e bine sa ai prieteni la locul de munca (Infografic)

11 motive pentru care e bine sa ai prieteni la locul de munca (Infografic)
A avea prieteni la locul de munca se coreleaza direct cu angajamentul si productivitatea de la birou. Potrivit raportului publicat de Gallup's State of the American Workplace, legaturile sociale puternice de la birou te pot face mai productiv si chiar sa-ti placa mai mult ceea ce faci, acestea fiind doar cateva dintre beneficii.

De ce ar trebui sa iti faci prieteni la munca? Cei de la OfficeVibe au facut un infografic ce arata cum construirea relatiilor sociale intre colegi ajuta pe toata lumea sa munceasca mai bine.

La noi in birou este tot timpul o atmosfera degajata si acest lucru este in avantajul nostru. Orice coleg nou s-a integrat imediat iar uneori relatiile au evoluat chiar si inafara orelor de program. Am ramas in relatii de prietenie cu colegi care au plecat spre alte proiecte iar regula care ne tine si mai uniti este ca macar o data pe luna sa iesim dupa serviciu sa ne destindem la un pahar de vorba.

11 Incredible Reasons Why Having Friends At Work Is Important (INFOGRAPHIC)

Managerii ar trebui sa incurajeze aceste tipuri de prietenii si ar trebui sa-si lase angajatii sa poarte discutii intre ei, si nu neaparat despre subiecte legate de munca ci despre orice. Ar putea parea ca si cum ei nu sunt productivi cand converseaza, dar datele arata ca aceste relatii chiar conteaza.


Se incarca ...