Cum sa faci o campanie de marketing pentru sarbatori

Cum sa faci o campanie de marketing pentru sarbatori
MailAgent va poate ajuta sa trimiteti cele mai bune campanii de email marketing mobil pentru a atrage leaduri si a genera mai multe vanzari in perioada sarbatorilor.female teen hands showing mobile phone with sale offer

Intr-un mediu in care toata lumea este conectata la email cu ajutorul telefonului mobil, campaniile de newsletter devin din ce in ce mai importante in procesul de marketing.

O metoda buna de a atrage cumparatorii cu ajutorul unui email este contentul video. Acesta poate fi amuzant, dar si folositor pentru utilizator, iar ratele de click si de cumparare pot creste cu peste 40% daca adaugati un video in newsletterul vostru de sarbatori.

Telefoanele mobile pot fi folosite si ca un ajutor pentru a lua o decizie, astfel trebuie sa trimiteti cat mai targetat orice email, si sa stiti foarte bine interesele fiecarui cumparator. In acest fel puteti sa ii trimiteti prin email doar oferte interesante pentru el, dar mai ales pentru cei din jurul lui carora le cumpara un cadou.

Regula de aur, dupa care trebuie sa va ghidati in email marketingul pe dispozitive mobile, trebuie sa fie simplicitatea. Faceti desingul si textele cat mai simple, pentru ca un newsletter deschis de pe mobil se va sterge in mai putin de 10 secunde. Deci scurtati mesajele cat mai mult si tineti-le cat mai simple.



Se incarca ...