RO / EN

Politica de confidentialitate

Aceasta politica de confidentialitate se refera la modul de colectare si utilizare a datele personale furnizate pe www.mailagent.ro Pentru intrebari in legatura cu aceasta politica de confidentialitate, scrie-ne la contact@mailagent.ro sau pe adresa specificata in sectiunea "Contact". Multumim pentru intelegere.


Active Soft S.R.L.
Str. Pierre de Coubertin, nr. 3-5
Sector 2, Bucuresti, Romania
Cod Postal (Zip): 021901
tel: 021 209 53 48 fax: 021 209 53 16

Daca ai dificultati tehnice pe mailagent.ro, contacteza webmaster-ul la: support@mailagent.ro.


Inscrierea mailagent.ro

In ceea ce priveste datele personale furnizate in formularul de inscriere online (http://www.mailagent.ro/ro/inregistrare) - ex. nume, adresa, e-mail, informatiile companiei etc. - acestea vor fi folosite strict pentru a putea monitoriza, respectiv oferi asistenta in procesul de inscriere.


Daca esti deja clientul mailagent.ro, informatiile din formularul de inscriere servesc la a oferi sprijin neintrerupt si pentru a comunica cu regularitate.

Pentru a beneficia de serviciile mailagent.ro, este necesara completarea formularului de inscriere si crearea unui nume de utilizator si a unei parole. Pentru inscriere, sunt necesare datele de contact (ex. nume, e-mail, parola,). mailagent.ro foloseste aceste informatii pentru a contacta clientii in legatura cu serviciile pentru care si-au exprimat interesul.

Dupa completarea formularului de inregistrare, mailagent.ro trimite un e-mail de confirmare necesar pentru validarea contului. Acest e-mail se trimite o singura data, daca respectivul client nu solicita retrimiterea lui. 


Clientii se pot dezabona de la materialele informative mailagent.ro selectand aceasta optiune pe pagina de utilizator sau prin e-mail la adresa unsubscribe@mailagent.ro.


mailagent.ro colecteaza date personale de identificare de la utilizatori prin formularul de inscriere si pe pagina utilizatorului, dupa ce utilizatorul s-a autentificat. 


mailagent.ro utilizeaza informatiile din formularul de inscriere online pentru a analiza caracteristicile clientilor, in vederea imbunatatirii serviciilor oferite.

Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare, cat si potrivit Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Active Soft S.R.L. va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de catre utilizatori. Acestea vor fi prelucrate si utilizate pentru punerea la dispozitie in conditii optime a serviciilor mailagent.ro.

Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supusi unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, utilizatorii au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale si sa solicite stergerea acestora din arhiva.

Pentru exercitarea acestor drepturi, clientii au la dispozitie adresa de e-mail contact@mailagent.ro sau urmatoarele date de contact:

Active Soft S.R.L. Str. Pierre de Coubertin, nr. 3-5 Sector 2, Bucuresti, Romania Cod Postal (Zip): 021901 tel: 021 209 53 48 fax: 021 209 53 16


Informatii colectate automat de catre mailagent.ro

Serverele mailagent.ro colecteaza automat anumite date de identificare non-personale - adresa de IP a calculatorului clientului, browser-ul folosit, referinte si pagini vizualizate la vizitarea mailagent.romailagent.ro utilizeaza aceste informatii pentru a intelege felul in care vizitatorii navigheaza pe mailagent.ro, cu scopul de a ajuta utilizatorii sa beneficieze cat mai mult de prezenta lor pe Internet.

Dezvaluirea datelor personale

mailagent.ro va dezvalui datele personale colectate unor terti cu consimţământul utilizatorilor. De asemenea, mailagent.ro va dezvalui datele personale colectate in cazul in care legea o cere sau daca este absolut necesar pentru a respecta prevederile legale, a coopera cu autoritatile, a ne supune procedurilor sau a proteja drepturile mailagent.ro. In ceea ce priveste furnizorii de servicii parteneri ai mailagent.ro si care au acces la datele personale colectate de la clienti, este strict interzisa utilizarea respectivelor date in alt scop decat pentru furnizarea serviciilor mailagent.ro.

Acces la date personale

Active Soft S.R.L. este operator de date cu caracter personal inscris in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 6413, 6384, 6383.

mailagent.ro ofera clientilor acces rezonabil catre datele personale de identificare, gratuit, in termen de 30 de zile de la solicitarea acestuia. Daca accesul la datele personale nu poate avea loc, din motive obiective sau nu are loc in termenul prevazut, mailagent.ro se angajeaza sa informeze clientul respectiv in consecinta. Pentru a solicita accesul la datele personale, este necesar un e-mail la contact@mailagent.ro sau contactarea mailagent.ro la:

Active Soft S.R.L. Str. Pierre de Coubertin, nr. 3-5 Sector 2, Bucuresti, Romania Cod Postal (Zip): 021901 tel: 021 209 53 48 fax: 021 209 53 16

Daca datele personale ale clientilor mailagent.ro nu mai sunt de actualitate sau daca nu mai doresc sa utilizeze serviciile mailagent.ro, acestia le pot corecta, actualiza sau sterge prin modificarea informatiilor pe pagina de utilizator, prin e-mail catre Serviciul Clienti la contact@mailagent.ro sau contactarea mailagent.ro la:

Active Soft S.R.L. Str. Pierre de Coubertin, nr. 3-5 Sector 2, Bucuresti, Romania Cod Postal (Zip): 021901 tel: 021 209 53 48 fax: 021 209 53 16


Securitate

Siguranta datelor personale inscrise pe site constituie una dintre prioritatile mailagent.ro. Cu toate acestea, mailagent.ro isi atentioneaza clientii ca nicio informatie transmisa via Internet nu poate fi in totalitate sigura si recomanda maxima atentie la completarea acestui tip de date online. In aceste conditii, mailagent.ro se angajeaza sa ia toate masurile posibile pentru a asigura securitatea informatiilor clientilor.

Modificarea politicii de confidentialitate

mailagent.ro se angajeaza sa faca publica pe site, in homepage, orice modificare a prezentei politici de confidentialitate, daca aceasta afecteaza datele personale ale clientilor, precum si sa ofere consiliere in legatura cu optiunile clientiilor, in urma respectivei modificari. Aceasta politica de confidentialitate a fost actualizata ultima data pe 6 octombrie 2014.

Se incarca ...