RO / EN

Politica de confidentialitate

Aceasta politica de confidentialitate se refera la modul de colectare si utilizare a datelor personale furnizate pe www.mailagent.ro. Pentru intrebari in legatura cu aceasta politica de confidentialitate, scrie-ne la contact@mailagent.ro sau pe adresa specificata in sectiunea "Contact". Multumim pentru intelegere.

Operatorul

Active Soft S.R.L.
Str. Pierre de Coubertin, nr. 3-5
Sector 2, Bucuresti, Romania
Cod Postal (Zip): 021901
tel: 021 209 53 48 fax: 021 209 53 16

Daca ai dificultati tehnice pe mailagent.ro, contacteza webmaster-ul la: support@mailagent.ro.

Date cu caracter personal

Pentru a beneficia de serviciile mailagent.ro, este necesara completarea formularului de inscriere si crearea unui nume de utilizator si a unei parole. Pentru inscriere, sunt necesare urmatoarele date personale: nume, e-mail, parola. mailagent.ro foloseste aceste date pentru a oferi asistenta clientului si pentru a comunica cu privire la serviciile furnizate prin contract.

Dupa completarea formularului de inregistrare, mailagent.ro trimite un e-mail de confirmare necesar pentru validarea contului. Acest e-mail se trimite o singura data, daca respectivul client nu solicita retrimiterea lui. 

Clientii se pot abona/dezabona la/de la materialele informative mailagent.ro selectand aceasta optiune pe pagina de utilizator sau prin e-mail la adresa unsubscribe@mailagent.ro, pentru dezabonare.

mailagent.ro colecteaza date personale de identificare de la utilizatori prin formularul de inscriere si pe pagina utilizatorului, dupa ce utilizatorul s-a autentificat.  –

mailagent.ro, in calitate de procesator, prelucreaza adrese de e-mail si numere de telefon din "Lista de abonati" furnizata de catre utilizator, in conditii de siguranta si confidentialitate, in numele utilizatorilor si numai in scopul facilitarii activitatilor de e-mail marketing si sms marketing ale utilizatorilor mailagent.ro, potrivit prevederilor Conventiei si explicatiilor oferite pe Site.

Cookie

Serverele mailagent.ro pot colecta anumite date de identificare non-personale - adresa de IP a calculatorului clientului, browser-ul folosit, referinte si pagini vizualizate la vizitarea mailagent.romailagent.ro utilizeaza aceste informatii pentru a intelege felul in care vizitatorii navigheaza pe mailagent.ro, cu scopul de a ajuta utilizatorii sa beneficieze cat mai mult de prezenta lor pe Internet.

Pentru mai multe detalii si optiuni consultati sectiunea „Despre cookies”.

Scopul prelucrarii

Datele vor fi prelucrate pentru punerea la dispozitie in conditii optime a serviciilor mailagent.ro.

mailagent.ro va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de catre utilizatori.

Cerinte privind varsta

Pentru a folosi serviciile mailagent.ro este obligatoriu ca utlizatorul sa aiba minimum 16 ani.

Dezvaluirea datelor personale

mailagent.ro poate dezvalui datele personale colectate unor terti, colaboratori si parteneri, in conditii contractuale foarte stricte in ceea ce priveste confidentialitatea si securitatea datelor.

Astfel de categorii de destinatari pot fi: furnizori de servicii de contabilitate, asistenta juridica, banci si orice alti parteneri de afaceri, atunci cand sunt necesare pentru executarea unui contract sau cand exista un interes legitim al Active Soft SRL, fara insa a afecta drepturile persoanelor vizate (utilizatori, persoane de contact parteneri, etc) si cu respectarea masurilor de securitate necesare.

De asemenea, mailagent.ro va dezvalui datele personale colectate in cazul in care legea o cere sau daca este absolut necesar pentru a respecta prevederile legale, a coopera cu autoritatile, a ne supune procedurilor sau a proteja drepturile mailagent.ro. In ceea ce priveste furnizorii de servicii parteneri ai mailagent.ro si care au acces la datele personale colectate de la clienti, este strict interzisa utilizarea respectivelor date in alt scop decat pentru furnizarea serviciilor mailagent.ro.

Durata stocarii

Pastram datele dvs. atata timp cat exista o obligatie legala sau atata timp cat contul de utilizator este activ si inca o perioada de 180 de zile dupa solicitarea de dezactivare/stergere a contului, din motive care tin de interesul legitim al Active Soft de a proteja platforma si utilizatorii de fraude, dar si pentru a raspunde unor solicitari legale din partea autoritatilor/institutiilor statului, atunci cand situatia o impune sau pentru exercitarea sau apararea unui drept in instanta.

Drepturi

Conform legislatiei aplicabile in domeniul protectiei datelor personale, beneficiati de dreptul de a fi informat, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul de opozitie, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, dreptul de a depune o plangere in fata autoritatii de supraveghere privind protectia datelor cu caracter personal si dreptul de a va adresa justitiei.

Daca datele personale ale clientilor mailagent.ro nu mai sunt de actualitate sau daca nu mai doresc sa utilizeze serviciile mailagent.ro, acestia le pot corecta, actualiza sau sterge prin modificarea informatiilor pe pagina de utilizator, prin e-mail catre Serviciul Clienti la contact@mailagent.ro sau contactarea mailagent.ro 

 

Pentru sesizari, reclamatii sau exercitarea oricarui alt drept cu privire la datele personale, va rugam sa va adresati in scris responsabilului nostru cu protectia datelor personale la adresa Bd. Pierre de Coubertin 3-5, Office Building, Etaj 3, Sector 2, 021901, Bucuresti sau prin e-mail la  dpo@mailagent.ro

Securitate

Siguranta datelor personale inscrise pe site constituie una dintre prioritatile mailagent.ro. Cu toate acestea, mailagent.ro isi atentioneaza clientii ca nicio informatie transmisa via Internet nu poate fi in totalitate sigura si recomanda maxima atentie la completarea acestui tip de date online. In aceste conditii, mailagent.ro se angajeaza sa ia toate masurile posibile pentru a asigura securitatea informatiilor clientilor.

Modificarea politicii de confidentialitate

mailagent.ro se angajeaza sa faca publica pe site, in homepage, orice modificare a prezentei politici de confidentialitate, daca aceasta afecteaza datele personale ale clientilor, precum si sa ofere consiliere in legatura cu optiunile clientiilor, in urma respectivei modificari. Aceasta politica de confidentialitate a fost actualizata ultima data pe 25.05.2018.

Se incarca ...