Email Marketing prin MailAgent

first-image
MailAgent este numarul 1 in Email Marketing ! Asiguram peste 50 de milioane de trimiteri pe luna pentru peste 1500 de conturi, peste 2000 de email-uri trimise pe secunda folosind o platforma dezvoltata in-house de catre echipa noastra de programatori.

Template-uri customizabile

Mesajele relevante nu sunt o optiune, sunt o necesitate. Iti oferim posibilitatea sa iti creezi propriul template de newsletter prin aplicatia MailAgent, unde vei gasi si template-uri adaptate dispozitivelor mobile, pentru ca stim ca peste 48% dintre clienti isi verifica email-ul de pe telefonul mobil.

Trimite email-uri targetate

Prin targetare in email marketing iti poti creste rata de click (CTR) de 3 ori. Prin platforma MailAgent iti poti segmenta lista, sa indepartezi duplicatele si chiar sa iti personalizezi lista pentru un rezultat optim.

Suport tehnic

Iti oferim suport tehnic pe tot parcurul implementarii campaniei tale de email marketing in platforma MailAgent, chiar si in perioada de proba.

Testare prin split test (testari A/B)

Alegi din baza de date un procent anume la care vrei sa trimiti, in functie de subiect, trimitator, data sau template. In functie de rezultatele obtinute, castigatorul va fi trimis catre restul bazei de date.

Peste 99,99% din email-uri ajung in inbox

Asiguram o rata mare de delivrabilitate. Cu IP-urile whitelistate si cu o baza de date buna, email-ul tau are sanse mari sa ajunga in inbox.

Administrarea listelor de contacte

Ai o administrare facila a listelor. Le poti inactiva pe cele pe care nu le folosesti, iar in felul acesta platesti doar atunci cand folosesti aplicatia pentru trimiteri de newslettere.

Demografice si segmente

Iti poti segmenta lista, iar astfel vei trimite email-uri in functie de demograficele setate (sex, varsta, data nasterii, ocupatie, etc). O comunicare mai personala cu clientul este un semn ca iti cunosti foarte bine audienta.

Integrare in website

Cu integrarea in website iti poti crea un formular pe care sa-l introduci automat in site. Poti sa setezi campurile, ordinea lor, pozitia in care sa apara in site, iar asta te va ajuta sa strangi mai multe date despre clienti.

Hai sa ne cunoastem

Se incarca ...