Menu
Peste 1500 de clienti isi trimit campaniile prin MailAgent. Fii unul dintre ei!

Ai parte gratuit timp de o luna de toate avantajele unui cont premium, inclusiv de support si consultanta din partea noastra.

Alpha tools
E-mail E-mail

Email marketingul ajuta cresterea vanzarilor si a afacerilor. Newslettere cu template flexibil, raportare detaliata.

SMS SMS

Pe cat de util este sa trimiti campanii SMS, pe atat de usor se pot trimite cu cost unic prin orice retea de telefonie, cu numar scurt. In plus, primesti rapoarte de trimitere.

Un newsletter online, plasat strategic pe platforme sociale, te ajuta sa ajungi la clienti in mediile lor preferate, unde isi petrec cel mai mult timp.

Sondaje Sondaje

Simple chestionare sau sondaje de opinie iti pot aduce un feedback important de la respondenti, fiind ideale atunci cand doresti sa faci o cercetare de piata.

Creatie & Consultanta
 

Dupa multa monitorizare, o campanie se perfectioneaza, fie ca e vorba de design de template, subiecte si articole de newsletter sau o campanie SMS.

 

Este simplu sa faci online marketing, dar daca ai nevoie de ajutor iti oferim sprijin si consultanta in administrarea contului si desfasurarea campaniilor.

 

Testarea continua pe care o desfasuram ajuta ca o campanie de online marketing sa aiba vizibilitate in orice browser si in orice client de email.

 

Targetarea mesajelor si cresterea bazelor de date sunt sustinute de noi prin solutii de marketing online adaptate dorintelor tale.

Blog
Ai o idee de a compune un text si nu stii daca va avea rezultate? 5 intrebari care te vor ajuta sa iti dai seama (Infografic)
Jul 25
Ai o idee de a compune un text si nu stii daca va avea rezultate? 5 intrebari care te vor ajuta sa iti dai seama (Infografic)

Nu inseamna ca daca scrii un text acesta o sa fie neaparat citit de catre cineva. Doar daca publici...

Publicat de Sabina Toma
13 ponturi esentiale despre copywriting care te vor ajuta sa cresti in motoarele de cautare in 2014 (Infografic)
Jul 24
13 ponturi esentiale despre copywriting care te vor ajuta sa cresti in motoarele de cautare in 2014 (Infografic)

Incercarea de a respecta factorii de clasament in Google va poate face sa va simtiti ca si cum ati ...

Publicat de Sabina Toma
Galerie
Cativa dintre clientii nostri
Tiriac Auto
Otter
WWF
Radio France Internationale
Ele.ro
Studentie.ro
Copilul.ro
220.ro
4tuning.ro
SfatulMedicului.ro
ziare.com
Il Passo
Okazii.ro
Christian Tour
Chicco
Paralela 45
Residenz
CrestinOrtodox.ro
Contacteaza-ne telefonic

Suntem aici pentru a te ajuta. Suna-ne si vorbeste cu unul dintre specialistii nostri care iti va raspunde la orice intrebare ai avea.
+40747107562

Testeaza acum

Testeaza gratuit platforma MailAgent pentru o perioada de 30 de zile. Vei beneficia de un cont, cu un numar nelimitat de trimiteri catre 100 de adrese de email.

Cere o oferta de pret personalizata

Unul dintre specialistii nostri iti va arata cum platforma MailAgent te poate ajuta sa atragi mai multe vizite, lead-uri si clienti si iti poate face o oferta de pret personalizata nevoilor tale.

Cere oferta