5 programe care te vor ajuta sa-ti sporesti productivitatea pe retelele sociale

5 programe care te vor ajuta sa-ti sporesti productivitatea pe retelele sociale

Una dintre probemele cele mai des intalnite ale oamenilor de marketing este lipsa de timp, implicit si postarile pe relele sociale. Cum sa faceti in asa fel incat sa aveti timp si de business-ul de care trebuie sa va ocupati dar in acelasi timp sa nu neglijati si retelele sociale?


Adevarul este ca marketing-ul pe retelele sociale nu este deloc usor. Necesita timp si angajament pentru a creste canalele sociale, de a crea si share-ui continut de calitate si sa va conectati si cu cei care va urmaresc. Totusi, sunt cateva unelte care va vor ajuta sa faceti o parte din aceasta munca, oferindu-va timp si pentru celelalte activitati. Nu trebuie sa stati in fata calculatorului pentru a posta zilnic pe retelele de socializare.


Incercati unul dintre programele de mai jos pentru a va planifica in avans continutul pe care doriti sa-l distribuiti:


Facebook


Facebook are propriul instrument pentru a programa postarile pe pagina voastra business. Completati postarea pe care doriti sa o distribuiti in zona de status apoi dati click pe iconita cu ceas unde aveti posibilitatea sa va planificati postarea selectand luna si ziua cand veti vrea sa apara.


poza facebook


HootSuite


HootSuite este o platforma de monitorizare a conturilor din social media pe care puteti s-o folositi pentru a urmari update-urile si share-ui continut pe conturile de Facebook, Twitter, LinkedIn si Google+. Pentru a programa o postare, tastati-o in zona de continut, selecteaza contul retelei pe care vei vrea sa apara apoi seteaza ora si data din calendar.


Hootsuite 2


Buffer

Buffer este o alta aplicatie pe care o puteti folosi pentru a va programa in avans postarile pe mai multe retele sociale, inclusive Facebook, Twitter, LinkedIn si Google+, care momentan sunt printre cele mai populare pe segmentul business. Completeaza postul pe care doresti sa-l distribui, alege contul pe care vrei sa-l folosesti apoi alege ziua si ora. Nimic mai simplu.


Buffer 2


Social Campaigns


Daca folositi Social Campaigns pentru a crea si distribui o oferta catre fanii vostri de pe Facebook, puteti programa acea postare pentru a fi publicata pe durata intregii campanii. Programul va genera continut pe care vi-l sugereaza cu text si grafica. Puteti folosi ceea ce v-a fost sugerat sau puteti edita continutul si sa va incarcati propriile imagini. Puteti schimba si data sau ora pentru fiecare postare in parte sau sa utilizati tool-ul de calendar pentru a adauga sau scoate postari.


Social Campaigns


MarketMeSuite


Cu MarketMeSuite puteti de asemenea posta si urmari activitatea conturilor sociale precum Facebook, Twitter sau LinkedIn, similar cu instrumentele pe care le gasiti si in HootSuite sau Buffer.


MarketMeSuite 1


MarketMeSuite va mai pune la dispozitie inca un tool care va ajuta sa economisiti timp – si anume Smart Inbox. Selectati tipul de activitate de notificare pe care o doriti de la fiecare retea si le puteti accesa pe toate intr-un singur loc. De exemplu, daca vreti sa fiti sigur sa le veti raspunde celor care interactioneaza cu voi pe Twitter, la postarile adaugate, sau celor care vorbesc despre voi, programati o cautare pentru acea activitate. Apoi accesati toate acele notificari in Smart Inbox pentru a putea tine evidenta interactiunii cu clientii si pentru a le putea raspunde cat mai repede.


MarketMeSuite2


Pasul urmator? Aflati frecventa, data si timpul ideal pentru a posta continutul catre audienta. Aici gasiti ponturi pentru cele mai bune momente in care sa postati pe Facebook, de exemplu, si sa le aplicati pentru toate celelalte retele sociale.


Sursa: http://blogs.constantcontact.com


 




Se incarca ...