Lupul de pe Wall Street vine in Romania - 18 noiembrie 2014

Lupul de pe Wall Street vine in Romania - 18 noiembrie 2014

Pe 18 noiembrie 2014 ai ocazia sa inveti de la cel ce a fost supranumit “Lupul de pe Wall Street” – Jordan Belfort, tehnici de negociere, influentare si persuasiune. Evenimentul va avea loc la Rin Grand Hotel, iar cei care organizeaza acest eveniment sunt Extreme Training.


Am avut ocazia sa vedem povestea lui Jordan Belfort, transpusa in filmul The Wolf of Wall Street in interpretarea lui Leonardo di Caprio iar regia semnata de Martin Scorsese. In film ne-a fost redata povestea broker-ului care a facut istorie la inceputul anilor ’90, in unul dintre cele mai mari scandaluri legate de bursa, si care ajunsese la castiguri de 1 milion de dolari pe saptamana.


Bazandu-se pe experienta de atunci, Jordan Belfort a gasit o cale de a utiliza, in mod etic, calitatile care i-au adus succesul in anii de glorie. Acesta a dezvoltat sistemul Straight Line Persuasion (Negociere-Inflientare-Persuasiune) de mai bine de 20 de ani, sistem care se aplica in multe domenii: imobiliare, asigurari, vanzari online, retail, marketing, etc. Acest concept este gandit astfel incat sa adune fortele necesare pentru a genera succes in orice business, asigurand tehnicile specifice necesare pentru a construi, gestiona, promova si creste in mod eficient compania la cel mai intalt nivel, fara a incalca nicio etica.


Daca nu doresti sa ratezi evenimentul business al anului, mai ai posibilitatea sa achizitionezi un bilet si sa inveti cum sa aplici acest program, conceput de Jordan Belfort, in afacerea ta. Programul evenimentului il poti consulta aici.


 




 




Se incarca ...