Ponturi despre Google - invata sa generezi rezultate eficiente (Infografic)

Ponturi despre Google - invata sa generezi rezultate eficiente (Infografic)
Uneori, ceea ce cautam pe Google genereaza rezultate relevante, insa de cele mai multe ori nu suntem multumiti ce ceea ce ni s-a livrat si o luam de la capat cu noi variante de interogare, poate intr-un final gasim combinatia norocoasa. De cele mai multe ori ti-ai dori ca Google sa poata sa-ti citeasca gandurile pentru ca atunci lucrurile ar fi mult mai usoare.

Cred ca nu exista zi sa nu intru pe Google sa caut ce ma intereseaza, fie ca este vorba despre ceva legat de domeniul in care lucrez sau ceva personal. Ultima cautare a fost despre “topul firmelor de inbound marketing” fara sa gasesc ceea ce ma interesa – nu e ca si cum as fi cautat “pantofi frumosi” si m-as fi asteptat la rezultatul ideal.

Pentru a-ti usura munca, Google are niste “”unelte” pe care sa le folosesti pentru a ajunge la rezultatul dorit mult mai usor sau mai bine zis sa gasesti rezultate relevante pentru tine.
Folosind anumite semne de punctuatie sau formatari poti sa-i spui motorului de cautare care termeni vrei sa fie inclusi sau ce legatura exista intre acestia, poti exclude anumite cuvinte sau fraze, etc.
Cei de la WhoIsHostingThis.com au adunat toate aceste ponturi in infograficul de mai jos, pentru a veni in ajutorul celor care vor sa aibe rezultate mai eficiente pe Google. Incearca-le si spune-ne parerea ta, ti s-au parut folositoare si chiar te-au ajutat?

How to be a Google Power User - Via Who Is Hosting This: The Blog

 


Se incarca ...