Ce se intampla intr-un minut pe internet (Infografic)

Ce se intampla intr-un minut pe internet (Infografic)
Cand te gandesti la 60 de secunde nu iti par o perioada mare de timp, insa cand te gandesti la cat de multe lucruri se intampla in acel minut s-ar putea sa ramai surprins.
Cei de la Domo.com au refacut statisticile pe care le-au inclus intr-un nou infografic iar diferentele fata de cel din 2012 sunt suprinzatoare.

cate_se_intampla_intrun_minut_pe_internet1

Se poate observa este ca email-ul a ramas un instrument de distributie a informatiei in continuare foarte des utilizat. Utilizatorii trimit aproximativ 200 de milioane de email-uri in fiecare minut. Cautarie pe Google urmeaza imediat dupa email, cu 4 milioane de interogari pe minut.

Facebook isi pastreaza pozitia dominanta intre retelele sociale, cu 2,5 milioane de share-uri. Pe YouTube se incarca aproximativ 72 ore de content in timp pe Twitter sunt 277.000 de tweet-uri, iar pe Vine se share-uiesc 8.333 clipuri video. Pe WhatsApp, utilizatorii trimit 347.222 poze, ceea ce devanseaza Instagramul care are doar 216.000 de poze share-uite…toate in doar 60 de secunde.

Utilizatorii de internet au aceleasi pasiuni in online ca si in viata reala: shopping-ul, muzica si intalnirile/socializarea.

Comparativ cu primul infografic al celor de la Domo.com, observam o dublare a cifrelor, avand in vedere ca in fiecare luna milioane de useri noi isi creeaza conturi. Asteptam cu interes sa vedem cifrele de peste 2-3 ani.

 

cate_se_intampla_intrun_minut_pe_internet2



Se incarca ...