Despre noi

Fa cunostinta cu echipa MailAgent

Avand o echipa tanara dar cu experienta de peste 10 ani in marketing si vanzari, MailAgent a devenit leaderul pietei de comunicare si marketing online din Romania. Echipa ce a construit ceea ce azi se numeste MailAgent este compusa din:

Echipa MailAgent
Bogdan Nedelcov CEO MailAgent

El este cel care a pus bazele echipei actuale si a transformat platforma MailAgent dintr-un serviciu intern Active Soft la o solutie complexa utilizata de peste 1500 de clienti. Are un background tehnic (Management of Technology si absolvent al Fairfield Univerisity cu specializare in Compurer Science) dar si experinta in managementul proiector IT de peste 10 ani.

Catalin Nedelcov Director de Marketing

Este directorul de Marketing in ActiveSoft si consultantul in Marketing al MailAgent. Avand o experienta de peste 10 ani in Marketing, a combinat cunostintele obtinute in anii de antreprenoriat cu cele obtinute in departamentele de marketing ale marilor companii din Romania. Este certificat in Inbound Marketing la Hubspot si detine certificari pentru Google Adwords, Google Analytics, Search, Display and Repporting.

Andrei Rosu Director Vanzari

Director de vanzari in cadrul MailAgent, Andrei este cel care atrage clientii si care ii face pe toti sa se simta importanti. Abilitatea lui de a oferi cea mai buna solutie fara a face diferente intre clienti este atuul lui forte. Avand o experienta in vanzari de peste 15 ani (fara TVA), poate oferi cea mai buna optiune pentru fiecare client.

Diana Ciuciu Client Service

Diana este responsabila departamentului financiar. Intre atatia baieti, exista si o persoana ordonata. Chiar daca este la inceput de cariera, se remarca prin rabdarea cu care abordeaza fiecare task.

Bogdan Dumitru Client service

Este acel Go to Guy al departamentului. Bogdan este cel care este tot timpul conectat cu clientii. Acestia il pot defini cel mai bine si ii asteptam cu drag sa o faca. Unii au spus funny, altii lazy, altii dedicat, cert este ca el este cel care ii face pe clienti sa se simta in siguranta.

Cristian Acaei Web Designer

Spiritul creator din grupul nostru, este responsabil cu web design-ul, iar experienta il recomanda. Ca orice om creativ este pasionat de munte, ghid montan si membru Ghizii Romaniei. Chiar daca a venit mai tarziu in echipa, firea deschisa l-a facut sa se integreze perfect echipei.

 
Sabina Toma Specialist Marketing

Specialistul in Marketing al echipei, responsabila de contentul blogului MailAgent, scrie articole si pastreaza legatura cu voi pe social media. Impreuna cu Bogdan este persoana care mentine relatia cu clientii si o face bine.

 
Se incarca ...