Campanii de SMS Marketing prin MailAgent

first-image
Pentru a realiza campanii de promovare, pe langa serviciul de Email, va oferim, in completare, platforma de SMS marketing. Astfel de campanii de marketing va ajuta sa pastrati legatura cu clientii dvs. si sa fiti in permanenta conectati. Aproape fiecare persoana detine cel putin un telefon mobil care poate primi ofertele dvs. Promovarea produselor si/sau promovarea serviciilor pe care le furnizati pot fi facute cu usurinta prin aceasta oportunitate pe care MailAgent o ofera. Rezultatul? Clienti multumiti si un grad de conversie mai mare.

Mai putine mesaje necitite

Eliminam din faza de import, numerele de telefon care sunt invalide, care au un format eronat sau retelele fixe, pentru a minimiza numarul de mesaje care nu ajung la destinatar.

Raportare detaliata

La fel ca in cazul campaniilor prin email, pentru fiecare campanie de SMS aveti posibilitatea de a urmari rapoartele de trimitere. Astfel, puteti vedea fiecare numar de telefon catre care s-a trimis mesajul, reteaua de care apartine si daca mesajul a fost livrat sau nu.

Costuri reduse

Campaniile de publicitate prin SMS au un cost unic in orice retea cu trimiterea de pe un numar scurt, prin orice retea de telefonie, avand contract cu toti operatorii importanti din Romania si din lume.

Avantaje SMS Marketing

Alaturi de campaniile online (campanii de email, campanii social media), SMS marketing-ul este considerat un tool usor de utilizat cu un rezultat satisfacator pentru dvs.
  • Mesajele text ajung instant
  • Rata de deschidere foarte mare
  • Este scurt si la obiect
  • Pot fi programate pentru expediere la o anumita ora
  • Integrarea API pentru a putea trimite automat SMS-uri de tip “alerta” si nu numai.

Hai sa ne cunoastem

Se incarca ...