Noul editor MailAgent

Noul editor MailAgent


Draga utilizator Mail Agent, te anuntam o noua schimbare benefica.




Incepand de luni, 14 mai, aplicatia Mail Agent va avea  un nou editor pentru modificarea sabloanelor. Pentru ca parerile si sugestiile voastre sunt importante pentru noi, venim in intampinarea lor printr-un editor mult mai usor de utilizat, in care feature-urile cele mai utilizate sunt mai accesibile.




Acum vei putea sa vezi in timp real toate modificarile aduse sabloanelor si sa modifici newsletterul in cel mai scurt timp.In continuare o  sa te ghidam un pic prin cele mai importante schimbari, dar nu uita motto-ul nostru "mereu o persoana la celalalt capal firului"; deci daca mai nevoie de ajutor, nu ezita sa ne suni.




Editare text




Prima noutate pe care o vei observa este eliminarea ferestrelor pop-up. Acum lucrezi direct pe sablon si vezi in timp real toate modificarile pe care le faci. Rezultatul este o viteza de lucru marita.






 




Schimbare culoare link




Un alt lucru dificil era schimbarea culorii link-urilor. Acum nu poate fi mai simplu, selectezi textul, adaugi link pe el si apoi setezi fontul, culoarea si formatarea (bold, italic) acestuia dupa bunul tau plac. Acum ai la dispozitie si o gama mai larga de culori din care sa poti alege.






 




 Inserare fisiere in MailAgent




In noul editor vei avea posibilitatea  sa introduci mai multe tipuri de fisiere.  Pana acum, recomandarea noastra era sa incarci fisierul respectiv pe site si sa puni in newsletter un link catre acel fisier. Acum poti sa incarci fisierul de tip pdf, xls, xlsx, doc, docx direct in MailAgent.ro si sa pui  linkul catre fisier  unde doresti.






 




Inserare imagini




In noul editor inserarea pozelor se face foarte rapid si datorita aparitiei unor butoane noi si a noii galerii. In momentul in care vrei sa inserezi o poza, ai optiunea de upload si asa poti sa incarci poza direct de la tine din calculator; sau, daca ai mai incarcat poza, poti sa alegi optiunea browse si sa cauti in noua galerie poza dorita. In noua galerie ai acces in toate sabloanele incarcate astfel incat vei putea sa incarci foarte usor o poza folosita la trimiterea de acum un an. De asemenea, poza se poate mari prin simpla tragere cu mouse-ul de unul din colturile acesteia.










Personalizarea





Aplicatia MailAgent are cel mai performant modul de personalizare. Pana acum, pentru a-l folosi trebuia sa ai ceva cunostinte  de programare. In filmul de mai jos iti prezint cum poti sa inserezi demograficele (nume, prenume, oras, varsta etc.) pe care le-ai definit in aplicatie.




Sa spunem ca abonata andreea@yahoo.com are in MailAgent la nume Andreea, la varsta 30 si la oras Bucuresti…









Mesaj rezultat:






Buna Andreea, cu ocazia implinirii varstei de 30 ani poti gasi in orasul tau: Bucuresti........





 

Speram ca modificarile aduse sa te ajute sa faci un email marketing de calitate, intr-un timp mai scurt.

Se incarca ...