Newslettere postate automat pe Facebook

Newslettere postate automat pe Facebook
Mail Agent lanseaza noul serviciu Social Agent care ofera posibilitatea publicarii si pe Facebook a newsletterelor create. Pe scurt, noul serviciu va permite sa faceti legatura intre trimiterile dumneavoastra din Mail Agent si postarile din Facebook printr-un instrument integrat si extrem de eficient.










fb-header

Cum functioneaza noul Social Agent?


Exista cativa pasi pe care va trebui sa ii urmati pentru a folosi Social Agent, dar lucrurile pot fi puse in miscare printr-o modalitate foarte simpla si pe care v-o prezentam, in amanunt, in continuare.

In pagina "Contul meu" din Mail Agent, aveti sectiunea de Facebook si butonul "Conectare Facebook", care acceseaza aplicatia Social Agent pe Facebook.














Daca nu sunteti autentificat, aplicatia va va solicita autentificarea. Apoi, accesati aplicatia apasand pe butonul "Go to App" si ajungeti pe pagina cu permisiunile.

Aplicatia va cere permisiunea sa acceseze pagina personala si paginile pe care le administrati si la care, evident, aveti drepturi de administrare. Acestea sunt paginile pe care puteti publica newsletter-ele ulterior. Apasati butonul "Allow" si apoi sunteti redirectionat spre pagina "Contul meu" din Mail Agent.

Astfel, aplicatia poate publica newsletter-ele fara sa fie nevoie sa fiti logati la Facebook. Daca vreti sa conectati un alt cont de Facebook in locul celui deja inregistrat, apasati din nou butonul "Conectare Facebook" din "Contul meu".

Daca vreti sa opriti acest serviciu, apasati butonul "Deconectare Facebook" din "Contul meu".

Pentru a publica un newsletter pe Facebook aveti 2 optiuni: la crearea unei campanii cu trimitere imediata (la ultimul pas) sau din pagina de Raport pentru newsletter-ele deja trimise sau programate ulterior.

In cazul in care alegeti optiunea de planificare dupa data curenta, la ultimul pas de creare a newsletter-ului, primiti mesajul "Puteti publica oricand newsletter-ul si pe Facebook din pagina de Raport."


















In cazul in care exista legatura intre contul din Mail Agent si cel din Facebook, aplicatia preia pagina personala si paginile la care sunteti administrator. La trimiterea newsletter-ului, puteti selecta una sau mai multe pagini pe care sa il publicati. De asemenea, aveti optiunea sa adaugati o imagine care sa apara ca previzualizare, dar si o scurta descriere.


















Publicarea se face cu titlul newsletter-ului si cu adresa newlsetter-ului din arhiva. Astfel, vizitatorii de pe Facebook pot vedea newsletter-ul in intregime accesand legatura trimisa.

In pagina de rapoarte aveti aceleasi optiuni de trimitere ca si la crearea newsletter-ului. In plus, aveti si adresa newsletter-ului din arhiva.













Se incarca ...