Internet & Mobile World 2013: Un eveniment bazat pe networking

Internet & Mobile World 2013: Un eveniment bazat pe networking

Targul Internet & Mobile World din acest an a adus, dupa o prima estimare facuta de noi, de doua ori mai mult public fata de anul trecut, iar cel mai mare trafic a fost observat de catre noi in prima zi.



Am dat vina pe evenimentul de prezentare pentru ochelarii Google cand am vazut cat de multi oameni erau deja prezenti la prima ora, chiar in momentul deschiderii evenimentului pentru public.


Prima zi de IMW 2013 a fost aglomerata, plina de farmec si cu o rata mare de prezenta la standuri, printre care si al nostru. Si prezenta la conferinte a fost de trei ori mai mare decat se asteptau organizatorii, insa cei care au ramas pe dinafara nu au parut deranjati de faptul ca nu au putut lua loc pe durata discursurilor.


A doua zi a fost mai lejera pentru expozanti, iar asta deoarece publicul a fost retinut la conferinte in cea mai mare parte a timpului. Insa in pauze se relua fluxul de oameni care ne intrebau despre cum functioneaza produsele noastre si despre detalii legate de partile mai tehnice ale MailAgent.



IMW 2013, o reusita


Am stat de vorba cu oameni curiosi legat de activitatile noastre in general, dar si de cunoscatori, care puneau intrebari mai complexe. Pe toti i-am invitat sa ia loc pe scaunele albe de lemn si le-am oferit pliante, bomboane si raspunsuri la intrebarile lor. Noii nostri interni (pe care i-ati vazut in pozele de pe pagina noastra de Facebook - vedeti albumul foto MailAgent la IMW2013) au atras in stand cateva domnisoare dornice sa-i atinga.


Acest eveniment a insemnat multa munca, depusa atat de organizatori, cat si de expozanti. Multumim mult Universum pentru ajutorul oferit in ceea ce priveste partea de organizare si amenajare a locatiilor si a standului.


Sursa foto: radiodeea.ro

Se incarca ...