Idei de articole pentru blog

Idei de articole pentru blog
Daca aveti un blog si nu stiti de unde sa va mai inspirati pentru articole si totusi sa pastrati si un numar constant de postari si nici calitatea acestora sa nu scada, va dam cateva idei de unde va puteti lua sursele de inspiratie. Oricine ramane la un moment dat fara inspiratie si cauta subiecte care sa atraga cat mai multi vizitatori dar si subiectul sa fie relevant pentru cautarile in google.

Cititi tot ce se poate!

Aranjati-va stirile importante in urmatoarea ordine:
1. Stiri din domeniul urmarit (tehologie, marketing, mondenitati, etc.) si update-uri.
2. Stiri relevante din alte domenii
3. Stiri din publicatiile pe care le frecventati.

Mai intai explorati si identificati stirile din sistemul vostru de colectare, selectie si distribuire a stirilor si informatii online. Veti gasi stiri din abundenta si totul se rezuma la preferintele personale. Puteti incerca platforme ca Feedly , LinkedIn Pulse , noua aplicatie de la Facebook- Paper.

Verificati email-ul

In fiecare dimineata verificati-va email-ul, multe lucruri se intampla in timp ce dormiti. Clientii au intrebari, ofera feedback, colegii pot avea sugestii valoroase sau experiente personale de impartasit. Toate acestea contribuie in mare masura la gasirea unei idei pentru a evita privitul in gol la un ecran cu un cursor.
Prin verificarea email-ului inaintea blogurilor, va asigurati ca orice distragere care va poate tine departe de munca a fost descoperita de la inceputul zilei.

Urmariti si masurati

Ati observant vreun trend? Daca ati putea aduna toate caracteristicile unui blogger de succes in doua cuvinte, aceasta ar fi: bine informat.
Exista o multitudine de informatii din care puteti invata intr-o zi obisnuita doar uitandu-va pe vechile posturi si verificandu-le performanta.
Lucruri ca:
-posturi care inca mai genereaza o gramada de trafic chiar la cateva luni de la postare
-posturi cu multe share-uri pe retelele sociale
-posturi care au nu au generat nicio reactie
-posturi care au generat discutii si dezbateri

Asemenea informatii sunt importante pentru un marketer si furnizeaza un plan de actiune bazandu-ne pe ceea ce stim. Acordati 10-15 min in fiecare dimineata pentru a face o verificare a ultimelor articole, poate chiar si din ultimele 2 saptamani.
Ce poti sa inveti din informatiile de mai sus? Ce ar trebui sa faci mai mult sau mai putin? Ce intrebari sau feedback astepti? Si cel mai important, cum pot acestea sa imbunatateasca strategia blogului de a merge mai departe?

Sursa: www.impactbnd.com

 



Se incarca ...