Ce este o pagina de tipul Thank You Page?

Ce este o pagina de tipul Thank You Page?

O pagina de multumire (sau un thank you page) este pagina pe care clientul o vede imediat dupa ce a completat sau s-a abonat la un formular printr-un landing page din site.


Mesajul de multumire ii poate aparea clientului dupa ce a cumparat un produs sau serviciu de pe site-ul tau, dupa ce s-a inscris la newsletter, a completat un formular pentru a primi o oferta sau pentru ca a descarcat un ebook. Ideea este de a multumi clientului pentru conversia efectuata sau pentru informatiile pe care ti le-a oferit in schimbul a ceea ce i-ai oferit.


Pentru a putea urmari conversiile se poate introduce un cod HTML sau JavaScript in pagina (fara a o incetini). Acest fragment este recomandat sa fie plasat in pagina care le apare clientilor dupa ce au efectuat o conversie.


Pagina de multumire este ultima etapa din procesul de conversie. In plus, pentru a-i multumi persoanei care a convertit pe landing page-ul tau, optimizeaza pagina de multumire prin:


- Faceti butonul prin care cereti o conversie usor de accesat
- Directionati clientii catre alte zone ale site-ului tau
- Furnizati si alte optiuni pentru call-to-action-uri in pagina
- Incurajati social sharing-ul


Puteti sa combinati, de asemenea,  paginile de multumire cu email-urile automatizate care vor face follow-up pe contactele tale si le vor sugera oferte aditionale de care se pot bucura-asta ar putea conduce catre o marire a ratei de conversie.


Sursa: http://blog.hubspot.com




Se incarca ...