Cum functioneaza design-ul responsive al unui site (Infografic)

Cum functioneaza design-ul responsive al unui site (Infografic)
Tot mai multi utilizatori folosesc dispozitivele mobile, precum tableta sau telefonul mobil, pentru a naviga pe internet, in detrimentul desktop-ului. Daca vrei sa ai vizibilitate cat mai mare in randul clientilor, va trebui sa-ti adaptezi cat mai curand site-ul la noile trenduri.

Un site care poate fi accesat de pe telefonul mobil iti garanteaza o accesibilitate cat mai mare in randul clientilor. Conform unui raport al celor de la Google, motoarele de cautare sunt punctul de pornire al utilizatorilor de telefoane mobile (48%), urmat de site-urile cunoscute (33%) iar mai apoi de aplicatiile cunoscute (26%).

Ca si rezultat, site-urile care s-au adaptat dispozitivelor mobile atrag mai multe lead-uri si au un avantaj competitiv fata de companiile care inca nu si-au modificat site-urile.

Dar ce anume inseamna design responsive, cum functioneaza si ce poti face ca sa adaptezi site-ul la aceste tendinte? Infograficul celor de la Verve incearca sa raspunda la toate aceste intrebari, venind in completare si cu statistici dar si cu rezolvari tehnice pe care orice marketer ar trebui sa le cunoasca.

design responsive website

Sursa: http://www.verveuk.eu/Se incarca ...