Noua interfata MailAgent v3.0

Noua interfata MailAgent v3.0

Poate unii dintre voi ati observat deja ca ne-am schimbat infatisarea. Este vorba de interfata v3.0 a site-ului MailAgent, care vine cu o imagine total diferita fata de cea veche. Site-ul este optimizat si pentru dispozitivele mobile, pentru ca stim cat de multa lume navigheaza pe internet de pe telefon, isi verifica de pe telefon sau tableta email-ul si nu numai.


Gasiti produsele noastre mult mai bine structurate, filme cu echipa MailAgent, precum si o descriere a noastra, pentru a ne cunoaste mai bine. Aveti posibilitatea sa ne dati un email sau pur si simplu sa interactionam pe retelele de socializare.


Sectiunea de blog este una mult mai dinamica, cu o imagine complet noua, in care va tinem la curent cu cele mai recente noutati din inbound marketing, email marketing sau va dam ponturi despre cum puteti sa atrageti mai multe lead-uri sau clienti folosindu-va de instrumentele noastre de marketing online.
Acum aveti posibilitatea sa va abonati la newsletter-ul din blog, separat de cel din platforma.


Iar daca doriti mai multe informatii despre produse, despre noi campanii sau doar suport pentru o problema pe care nu stiti cum sa o rezolvati in aplicatie, va stam la dispozitie aici.
Se incarca ...