12 recorduri mondiale pe care poti sa le incerci in pauza de masa (Infografic)

12 recorduri mondiale pe care poti sa le incerci in pauza de masa (Infografic)

Pauza de masa este momentul mult asteptat al unei zile de munca. Pentru o ora, sau mai putin, ne putem opri din ceea ce facem, putem iesi sa ne plimbam, sa ne relaxam impreuna cu colegii si sa ne deconectam de la deadline-uri si targete – nu ca am uita in totalitate de ele.
In cazul in care nu ai chef de lucrurile de mai sus, dar nici sa stai la birou sa pierzi vremea pe retelele de socializare sau sa te uiti pe youtube la filmulete virale trimise de colegi, ai putea incerca unul dintre recordurile mondiale de mai jos.


Nu vorbim despre recorduri care necesita ani de zile de antrenamente sau munca intensa – asta daca nu cumva ai avut o copilarie in care ai mancat pizza in fiecare zi si astfel ai dobandit experienta sau daca ti-ai legat cu banda adeziva fratii de pereti. Dar sa-ti vezi numele in cartea recordurilor este un motiv de mare mandrie.


Pentru a-ti exersa latura competitiva si pentru aduce un strop de distractie la birou printre colegi, Chair Office a creat infograficul de mai jos, care contine 12 recorduri mondiale pe care le poti incerca in pauza de masa.
Cate dintre acestea crezi ca ai putea depasi?


 


12 World Records You Can Break In Your Lunch Hour
Se incarca ...