Cum functioneaza Google (Infografic animat)

Cum functioneaza Google (Infografic animat)
Toata lumea se intreaba cum functioneaza Google. Se stie ca are un algoritm complex care se uita la sute de variabile, dar pe scurt…tu stii cum functioneaza Google?

Pentru a te ajuta sa intelegi mai usor algoritmul Google, cei de la QuickSprout au creat un infografic animat in care explica pe intelesul tuturor intregul proces.

Ce este totusi atat de frumos la Google, din perspectiva motoarelor de cautare, desi este un proces complex care are loc in fundal, din punctul de vedere al utilizatorului este foarte simplu si usor de folosit.

Tu, ca si utilizator care cauti informatii pe Google, de fiecare data cand tastezi ceea ce doresti sa cauti, vei primi un rezultat relevant pentru interogarea efectuata. Si totul se intampla in 1/8 secunde.

Ar trebui sa retinem 2 lucruri importante din infograficul urmator:
1. Cum functioneaza Google.
2. Nu contreaza cat de complicat este un produs, din punct de vedere al tehnologiei, spre exemplu, tu trebuie sa te asiguri ca este simplu si usor de folosit din perspectiva utilizatorului. Companiile care complica lucrurile vor avea mai mult de lucru cu promovarea produselor din punct de vedere al marketingului, fata ce cei care lasa lucrurile simple.

Voi ce parere aveti despre Google? Marketerii il iubesc, deoarece le aduce o gramada de trafic si ii ajuta la cresterea veniturilor in afaceri.
How Google Works
Se incarca ...