Cum afecteaza temperatura de la locul de munca productivitatea (Infografic)

Cum afecteaza temperatura de la locul de munca productivitatea (Infografic)
Pentru ca este vineri si suntem cu gandul la vara si la caldura de afara care pare sa nu mai vina odata, iar weekend-ul bate si el la usa, am dat peste un infografic simpatic care ne explica cum temperatura ne poate afecta productivitatea la locul de munca.

Se intampla deseori ca in birou un coleg sa se planga ca este prea cald, ca vrea sa dea caldura mai incet, vine alt coleg care spune ca ii este frig si sa dam drumul la caldura, vara se plang ca este prea tare aerul conditionat si tot asa. Nu suntem tot timpul toti pe aceiasi lungime de unda si de aici apar si conflictele pe aceasta tema.

Aproape intotdeauna cineva isi pierde productivitatea din cauza ca temperatura nu este una confortabila pentru el. Temperatura afecteaza fiecare persoana in mod diferit si tine de diferiti factori, incluzand sexul, imbracamintea sau metabolismul. Din cei chestionati, doar 24% au afirmat ca temperatura la locul de munca a fost adecvata pe durata unui an.
Infograficul este conceput de cei de la Andrews Sykes si se bazeaza pe un sondaj in care au incercat sa afle cum temperatura de la locul de munca poate afecta productivitatea.

temperatura_la_locul_de_munca_infografic


Se incarca ...