Cum sa iti optimizezi o pagina web (Infografic)

Cum sa iti optimizezi o pagina web (Infografic)
Optimizarea unei pagini web ar trebui sa faca parte din task-urile zilnice. Trebuie gandita ca si o strategie globala – ceva la care te gandesti si testezi in fiecare zi. Insa, de cele mai multe ori ideea de optimizare poate parea complicata pentru cineva care nu este expert in SEO sau in dezvoltare web.

Prin intermediul site-ului tau, oamenii ajung sa iti cunoasca brand-ul, iar daca iti vei optimiza paginile poti atrage mai mult angajament si vei crea o experienta mai placuta utilizatorilor. Poti avea raspunsuri mai bune asupra continutului pe care il publici prin intermediul canalelor de marketing. Asta inseamna un rank mai mare in motoarele de cautare, mai mult trafic atras din social media, mai multe link-uri si share-uri si oportunitatea de a-ti creste brand-ul dar si de a-i face pe vizitatori sa revina.

Daca toate cele de mai sus ti se par interesante, este timpul sa inveti mai multe despre ce inseamna optimizarea unei pagini web. In infograficul celor de la SurePayroll vei afla pe ce elemente anume din site trebuie sa te focusezi pentru optimizare si ce anume trebuie sa faci pentru a le optimiza.Se incarca ...