Ghid de bune practici pe LinkedIn (Infografic)

Ghid de bune practici pe LinkedIn (Infografic)
Fiecare platforma sociala are regulile ei nescrise. De exemplu, daca postezi pe Facebook prea multe poze cu pisici, mancare sau copii risti ca prietenii tai sa nu mai doreasca sa vada nicio postare de-a ta in newsfeed-ul lor. A posta acelasi tweet de 20 de ori la rand pe Twitter isi va aduce, cu siguranta, o scadere a numarului de celor care te urmaresc.

In timp ce Facebook-ul este mai mult o platforma sociala mai personala iar Twitter este la granita dintre personal si profesional, LinkedIn este doar pentru mediul business. Iar marea majoritate a membrilor acestei comunitati cunosc cat de cat aceste reguli, desi uneori mai vedem si scapari. Dar ce ai voie sa faci si ce nu ai voie pe LinkedIn? Este acceptat sa ceri recunoasteri si aprecieri? De cate ori poti sa postezi pe saptamana? Ce tip de continut poti sa publici intr-un grup din care faci parte?

Daca ti-ai pus vreodata intrebarile de mai sus, atunci ai noroc. Urmatorul infografic, realizat de Melonie Dodaro (autoarea bestseller-ului “Codul pe LinkedIn”, expert in LinkedIn, speaker) contine raspunsuri dar si 20 de lucruri pe care e bine sa le faci sau pe care sa le eviti. Data viitoare cand iti vei dori sa postezi ceva dar ai o nesiguranta, poti consulta urmatorul infografic pentru lamuriri.

Codul_bunelor_maniere_pe_linkedIn


Se incarca ...