RO
Tragerea automata a produselor din site sau feed rss.

Tragerea automata a produselor din site sau feed rss.
Am adaugat in editorul MailAgent optiunea de a putea insera automat informatia din siteul vostru prin feed RSS sau prin simpla introducere a unui link. Voi detalia mai jos ce presupune acest lucru.

Introducerea produselor din feed RSS.

In editor au aparut doua butoane: un buton pentru modul rss si unul pentru element RSS. 

Dupa ce alegeti modulul, pentru a face setupul acestuia, trebuie sa dati click pe butonul de feed care apare atunci cand mouse-ul este in acea zona (butonul de sus in chenarul portocaliu):



Odata selectata aceasta optiune, se va deschide fereastra de mai jos. In cazul ementelor, aceasta fereastra se deschide in mod automat.



Modulul de tip RSS va aranja elementele unui singur articol intr-un singur modul. De exemplu, puteti alege un modul RSS in care sa introduceti un modul de doua coloane - pe coloana din stanga puteti insera titlul si poza iar pe coloana din dreapta puteti insera continutul articolului si buton.

Elementul de tip RSS il introduceti in modulul dorit. In momentul in care incepeti introducerea elementelor in modulul respectiv va trebui sa alegeti tipul RSSului. Pentru elementele de tip text veti fi intrebat daca este titlu sau continut iar pentru modulul de tip poza se seteaza automat.

Poza de mai jos ilustreaza cele descrise:



Primul articol este un modul RSS in care este introdus un modul de doua coloane. Am setat ca articolul sa apara pe doua coloane. In partea de jos este un modul de doua coloane in care am inserat doua elemente RSS si practic au aparut doua articole. La fel se face si pentru partea de parsare HTML.

Parsarea HTML-ului

Pentru a folosi aceasta optiune trebuie sa ne contactati pentru a se face un setup. De asemenea, aici se poate seta ca ceea ce se insereaza sa urmeze un design propriu. Sunt cazuri unde parti din site au facute de designeri sau programatori diferiti.  De aceea, se vor analiza toate zonele din site.  Exista posibilitatea sa nu avetii cunostinta de aceste informatii si de aceea editorul sa nu poata sa introduca bine elementele. Pentru acest caz, va vom oferi suportul nostru in interpretarea respectivului link al produsului. Noi incercam sa oferim acest serviciu gratuit dar in functie de complexitatea designului sau a siteului este posibil sa vina cu un mic cost.

 

Mai jos gasiti si un filmulet ca sa vedeti cum functioneaza:



 



Se incarca ...