Noutati si surprize in cadrul primului eveniment dedicat partenerilor MailAgent

Noutati si surprize in cadrul primului eveniment dedicat partenerilor MailAgent
MailAgent Insight, primul eveniment pentru partenerii nostri, a fost organizat pentru ca voi sa fiti primii care afla noutatile tehnologice care vor aparea pe platforma noastra anul acesta si primii care vad in exclusivitate noua identitate de brand MailAgent.




Mesajul principal al intalnirii a fost: MailAgent se personalizeaza pentru tine. Asta inseamna ca iti oferim suport tehnic, ajutor, consultanta si resurse, toate personalizate pentru nevoile tale.  Astfel, MailAgent are un logo si un slogan nou ce transmit conceptul de personalizare: MailAgent-Marketing 1 on one. Imbunatatirile tehnologice de pe platforma si noile servicii pe care le-am anuntat in cadrul evenimentului vor intregi experienta personalizarii MailAgent prin asigurarea solutiilor customizate pe mai multe medii.










Uneltele de personalizare pe care ti le punem la dispozitie sunt cele mai complexe existente pe piata si ,in acelasi timp, cel mai usor de folosit. Luna aceasta vom lansa noul editor de template-uri si optiunea de embed. Pentru a usura personalizarea, noul editor iti permite sa alegi dintr-o paleta de culori mult mai generoasa si sa iti editezi textul direct din template fara a mai avea deschisa o noua fereastra.











In paralel, noul cod embed va facilita personalizarea mesajului tau de abonare. Daca pana acum aplicatia noastra iti permitea sa colectezi doar o adresa de mail atunci cand cineva se inscria la newsletterul tau, ti-am pregatit un formular de inscriere din care sa alegi exact ce coordonate suplimentare vrei sa obtii de la abonat. Astfel, noul cod embed iti va permite sa obtii si informatii despre data de nastere sau orasul celui care se inscrie la newsletter.




Mai mult, am pus accent pe personalizare si in cadrul API-ului. Astfel, ne-am asigurat ca cei care folosesc API-ul sa poata personaliza continutul newsletterelor, datele obtinute, si sa integreze CRM-ul propriu pentru a targeta abonatii in functie de comportamentul lor.




Cel mai nou serviciu pe care il punem la dispozitie partenerilor nostri este acela de trimitere a SMS-urilor. In cadrul evenimentului i-am surprins pe cei din sala cu un mesaj personalizat prin care am anuntat oficial lansarea acestui serviciu MailAgent.






 

 

 

 

 

 




De ce SMS? Datorita costurilor mici, implementarii imediate si a vitezei de trimitere (90 la suta din mesaje sunt citite in primele 5 secunde). Software-ul pe care ti-l punem la dispozitie iti permite sa iti organizezi contactele, sa trimiti mesaje personalizate, iar apoi sa vizualizezi statistici si rapoarte ale comportamentului utilizatorilor.




Campaniile de online marketing pe care le cream pentru tine sunt axate pe rezultate. Stim ca scopul tau final este conversia abonatului in client si loializarea sa. Astfel, tot ce am lansat in cadrul evenimentului are scopul final de a-ti permite trimiterea mesajului potrivit, persoanei potrivite, in momentul perfect.




Daca te-am facut curios in legatura cu noutatile MailAgent si vrei informatii suplimentare, nu ezita sa ne contactezi; poti sa ne scrii pe adresa contact@mailagent.ro sau sa ne suni la 0749 040 042.


Se incarca ...