Digital Marketing Forum 2015 - nu se vorbeste din carti ci din experienta!

Digital Marketing Forum 2015 - nu se vorbeste din carti ci din experienta!
Ce mi s-a parut interesant la aceasta editie a Digital Marketing Forum este ca nu se doreste o abordare conform manualelor si se va vorbi din experienta, moto-ul fiind #NoGuruConference.
Ajuns la a 9-a editie, evenimentul organizat de cei de la Evensys va aduna in cele doua zile (26-27 feb 2015) speakeri internationali dar si autohtoni.

Prima zi - 26 februarie - include doua sesiuni de conferinte si trei sectiuni de seminarii: Digital Marketing Solutions, Online Creativity si Performance Marketing. Pentru fiecare sesiune, au fost alese subiecte de actualitate, discutate de oameni de specialitate care vor veni in intampinarea voastra atat cu idei cat si cu solutii.
A doua zi - 27 februarie - este dedicata unui workshop sustinut de Jeremy Spiller (Trainer si co-fondator White Hat Media (UK) ). Programul celei de-a doua zi il puteti consulta aici.

Evensys a pregatit si un e-book, cu ajutorul unui grup de oameni care au un cuvant de spus in marketing-ul digital din Romania: “65 de previziuni care conteaza in digital marketing, in 2015”. La acest eveniment vor fi prezentate aceste 65 de tendinte din online advertising, mobile, social media, blogging, performance marketing etc., care vor atinge piata locala anul acesta.

Printre speakerii din prima zi de conferinta se va afla si Bogdan Nedelcov – CEO MailAgent, care va discuta despre cum poti sa convertesti cu ajutorul email-ului. Bogdan va putea fi ascultat in sectiunea de semninarii Performance Marketing Track, incepand cu ora 14:00 cu prezentarea: Response Optimization: Best ways to optimise Email Response.

BOGDAN-NEDELCOV_speaker_Digital_Marketing_Forum_2015_Evensys

Eu cred ca Digital Marketing Forum este un eveniment care nu trebuie ratat de catre marketerii din Romania. Acopera o arie destul de larga de subiecte interesante, solutii de optimizare a campaniilor online si studii de caz relevante.


Se incarca ...