RO / EN
Adaugare poze ca background in email

Adaugare poze ca background in email
Pentru a putea asigura clientilor tai o experienta cat mai bogata in interactiunea cu emailurile, am adaugat in editorul drag and drop posibilitatea de a pune poze ca background in newsletter. Optiunea se regaseste in partea de sus a editorului. 

Odata ce ai dat click pe butonul imagine de fundal ti se deschide fereastra de mai jos: 

Aici ai posibilitatea de a incarca orice poza vrei, sau sa alegi din galeria de imagini din aplicatie. La optiunea repeat ai mai multe optiuni descrise mai jos:In cazul No-repeat, poza se va afisa o singura data - este indicat sa se foloseasca atunci cand ai o poza mare si vrei sa fie cat newsletterul.

Repeat x - poza se repeta pe orizontala.

Repeat y - poza se repeta pe verticala.

Mai jos aveti doua print screen-uri cu un email primit pe outlook si pe yahoo:

OutlookYahoo:Sunt anumiti clienti de email unde poza ca fundal nu functioneaza. Ca sa fiti siguri puteti sa alegeti si o culoare de fundal astfel incat sa evitati ca in cazul in care nu se incarca poza de fundal sa nu ramana un text alb peste un fundal alb.

Pe langa aceasta optiune am mai adauga posibilitatea modificarii latimii newsletterului. Astfel pe langa dimensiunea standard de 600px, mai ai dimensiunile de 750 respectiv 900 pixeli.Pentru a vedea cum functioneaza editorul drag and drop click aici.

Pentru a vedea cum functioneaza editorul foto click aici.Se incarca ...