Abonatul jucaus

Abonatul jucaus
O alta metoda prin care poti sa atragi abonati si vizitatori pe site sunt jocurile. Daca afacerea ta poate sa creasca prin aceasta metoda, trebuie sa gandesti tipul de joc astfel incat sa atraga cat mai multi jucatori din target.




Odata ales tipul de joc, te poti folosi foarte usor de concurenta dintre jucatori pentru a abona utilizatorul la newsletter. Il poti anunta care sunt scorurile si cand acestea sunt depasite de alt jucator, sau ii poti oferi alte alerte legate de joc (de ex. X a terminat de construit o ferma…). De asemenea, jocul trebuie sa aiba o finalitate iar castigatorul trebuie recompensat.




O foarte buna metoda sunt acele jocuri prin care cineva isi voteaza o poza (cel mai frumos catel). Participantii pot sa apeleze la prieteni pentru a fi votati, iar poate o parte dintre ei se inscriu la concurs. Oricum ar actiona participantii si prietenii lor, scopul tau este atins: vei avea vizitatori pe site. Convertirea acestor vizitatori in abonati sau vizitatori fideli tine foarte mult de vizualul siteului si de informatia regasita pe el.  Momentul in care pornesti un concurs este si el foarte important si este absolut necesar ca pe toata perioada concursului sa ai informatii utile pe site iar produsele/serviciile pe care le promovezi sa fie bine scoase in evidenta.




Board_game_subscribers




Ce ti-am prezentat mai sus este cu titlu informativ. Trebuie sa ai in vedere ca fiecare afacere este unica si ce functioneaza undeva nu este obligatoriu sa iti functioneze si in alta parte. De aceea este foarte important ca inainte sa organizezi un concurs sa iti pui la punct toate problemele pe care le ai in site. Un concurs prost gandit si facut iti poate aduce mai multe prejudicii decat beneficii.



Se incarca ...