RO / EN

Termeni si conditii

Va rugam sa cititi cu atentie aceasta CONVENTIE PRIVIND CONDITIILE DE FURNIZARE SI UTILIZARE A SERVICIILOR MAILAGENT.RO ("conventia") inainte de a utiliza serviciile oferite de ACTIVE SOFT S.R.L. ("compania"). PRIN BIFAREA CASUTEI ALATURATE CUVINTELOR "AM CITIT SI ACCEPT TERMENII SI CONDITIILE" DIN PAGINA DE CREARE A CONTULUI, sunteti de acord sa va supuneti in intregime termenilor si conditiilor acestei conventii. Orice utilizare de catre dvs. a oricaror servicii oferite de companie semnifica acceptarea de catre dvs., in intregime, a tuturor prevederilor conventiei si incheierea unui contract in acest sens intre dvs. si companie. IN CAZUL IN CARE NU SUNTETI DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE PREVAZUTE IN ACEASTA CONVENTIE, AVETI OBLIGATIA DE A INCETA DE INDATA ORICE UTILIZARE A SERVICIILOR MAILAGENT.RO OFERITE DE COMPANIE.

Acceptarea conventiei este conditionata in mod expres de acordul pe care vi-l dati fata de toti termenii si conditiile acestei conventii, cu excluderea expresa a oricaror alti termeni si conditii. Avand in vedere ca acesti termeni si conditii sunt considerati de catre companie oferta de contractare, acceptarea ofertei este expres limitata la acesti termeni si conditii.

CONVENTIA
privind termenii si conditiile
de furnizare si utilizare a serviciilor MailAgent.ro

Pagina web disponibila la adresa www.mailagent.ro si toate paginile web aferente, cum ar fi sectiunile paginii web mentionate (denumite in prezenta conventie "Site-ul"), cu exceptia celor indicate diferit, precum si toate serviciile oferite de Companie prin intermediul Site-ului (denumite in prezenta conventie "Serviciile"), sunt detinute si operate de Companie si accesate de dvs. in urmatorii termeni si conditii:

 1. Accesarea Serviciilor:
  1. Compania furnizeaza anumite servicii in legatura cu facilitarea activitatilor de e-mail marketing si sms marketing ale utilizatorilor mailagent.ro, potrivit prevederilor prezentei Conventiei si explicatiilor oferite pe Site. In prezenta Conventie termenii de (a) "e-mail marketing" au urmatorul inteles: totalitatea operatiunilor efectuate pentru trimiterea de mesaje electronice catre destinatarii identificati prin adresa de e-mail in cadrul unei baze de date, prin utilizarea Serviciilor; (b) "sms marketing" au urmatorul inteles: totalitatea operatiunilor efectuate pentru trimiterea de mesaje pe mobil de tip sms (Short Message Text) catre destinatarii identificati prin numarul de telefon in cadrul unei baze de date, prin utilizarea Serviciilor. Bazele de date sus-mentionate sunt denumite in continuare impreuna "Lista de abonati" Compania furnizeaza Serviciile sub rezerva respectarii de catre Utilizator a prevederilor prezentei Conventii. "Utilizator" inseamna orice persoana, inclusiv dvs., care utilizeaza Serviciile / acceseaza Site-ul.
  2. Compania poate modifica, suspenda sau intrerupe in orice moment furnizarea Serviciilor si / sau accesul Utilizatorului la ele, in intregime sau in parte, inclusiv disponibilitatea oricarui element in legatura cu Serviciile, fara nicio notificare. Compania isi rezerva dreptul, ca potrivit propriei sale optiuni discretionare si fara a fi obligata sa justifice in vreun mod, sa refuze acordarea accesului la Servicii oricarei persoane, in orice moment.
  3. In cazul in care Utilizatorul este o persoana fizica, acesta certifica Companiei ca are cel putin 18 ani, prin simpla acceptare a prezentei Conventii. Utilizatorul certifica, de asemenea, prin simpla acceptare a prezentei Conventii, ca potrivit prevederilor legale in materie are dreptul sa utilizeze Serviciile si sa acceseze Site-ul, si isi asuma responsabilitatea completa pentru alegerea si utilizarea Serviciilor.
 2. Modificarea Conventiei:
  1. Compania isi rezerva dreptul sa modifice orice prevedere din aceasta Conventie, in orice moment, potrivit propriei sale optiuni discretionare si fara a fi obligata sa justifice in vreun mod, prin postarea unui anunt pe Site, sau prin transmiterea unei informari via e-mail sau prin posta. Utilizarea in continuare a Serviciilor de catre Utilizator, ulterior postarii Conventiei modificate pe Site, postarii anuntului sau transmiterii informarii, constituie o acceptare deplina si neconditionata de catre Utilizator a respectivelor modificari la Conventie.
 3. Implementarea
  1. Utilizatorul este de acord sa se conformeze in intregime specificatiilor tehnice decise de catre Companie pentru furnizarea Serviciilor, inclusiv cele privind punerea la dispozitia Companiei a Listei de abonati conform cerintelor formulate de Companie, respectand toate conditiile tehnice impuse de Active Soft cu privire la formatul listei de abonati, dar si orice alte specificatii tehnice in conexiune cu Serviciile, dar fara a se limita la acestea.
  2. Compania poate oferi Utilizatorului, la cerere, asistenta tehnica in legatura cu efectuarea primelor operatiuni de trimitere a mesajelor electronice catre lista de abonati, importarea listei de abonati sau in legatura cu alte facilitati furnizate de Companie prin intermediul Site-ului.
 4. Comunicarea exclusiva cu Compania
  1. Utilizatorul este de acord sa raporteze direct Companiei (si nu oricaror alte persoane decat Compania), indiferent de caz, in toate situatiile in care exista orice probleme ivite in utilizarea de catre Utilizator a Serviciilor si / sau Site- ului.
 5. Nota de informare privind protectia datelor cu caracter personal
  1. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Compania are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori. Va informam ca datele personale pe care Utilizatorii le furnizeaza Companiei sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a Serviciului. Utilizatorii inteleg si accepta ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre Companie a serviciilor avand ca scop reclama, marketing si publicitate. Utilizatorii nu sunt obligati sa furnizeze datele lor personale in scopul mentionat mai sus. Refuzul Utilizatorilor de a furniza datele lor personale determina imposibilitatea de a accesa Serviciul oferit de catre Companie. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Companie si pot fi comunicate numai urmatorilor destinatari: partenerilor contractuali ai Companiei pentru realizarea scopului mentionat mai sus. Acceptarea Conventiei de catre Utilizatori si accesarea in continuarea a Site-ului inseamna consimtamantul expres dat de catre Utilizatori pentru prelucrarea si dezvaluirea catre terti de catre Companie a datelor cu caracter personal potrivit conditiilor din prezenta nota de informare si in limitele prevederilor legale.
  2. Fiecare Utilizator, la optiunea sa proprie, furnizeaza unele date personale ale sale pentru a-si crea un cont valabil si pentru a beneficia de Serviciul oferit de catre Companie. In momentul crearii contului fiecare Utilizator are posibilitatea de a opta pentru primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Site prin bifarea casutei corespunzatoare pe pagina de creare a contului.
  3. Conform Legii nr. 677/2001, fiecare Utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, Utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il priveste si sa solicite stergerea datelor. Utilizatorii inteleg si accepta ca stergerea datelor lor personale va fi urmata de stergerea contului lor din sistem si de imposibilitatea de a accesa Serviciul oferit de catre Companie. Pentru exercitarea acestor drepturi fiecare Utilizator poate face o cerere in scris in acest sens, pe care sa o trimita apoi prin posta la adresa Companiei: S.C. Active Soft S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, sectiunea 1, sector 2, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J40/9830/2001, cod unic de inregistrare 14309651 sau la adresa de e-mail: contact@mailagent.ro.
  4. Daca unele din datele despre Utilizatori sunt incorecte, respectivii Utilizatori sunt rugati sa informeze Compania cat mai curand posibil.
  5. Compania este inregistrata ca operator de date cu caracter personal in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 6413, 6384, 6383.
 6. Continutul Site-ului.
  1. Site-ul si intreg continutul sau sunt protejate de prevederile legislatiei romane cu privire la dreptul de autor si sunt create special pentru folosirea lor de catre Utilizatori cu prilejul utilizarii Serviciilor si / sau accesarii Site-ului, putand fi utilizate cu autorizarea Companiei numai in stricta concordanta cu prevederile acestei Conventii. Toate materialele si informatiile disponibile pe Site inclusiv dar fara a se limita la continutul si elementele de grafica ale Site-ului, tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, apartin Companiei si reprezinta Continutul Site-ului, iar drepturile (inclusiv cel de autor) corespunzatoare acestora apartin Companiei. Termenul de "Continut" include in mod special aplicatia informatica MailAgent, in integralitatea sa si orice componenta a acesteia, incluzand codul sursa, imagini, text, design aplicatie, design mesaje electronice, dar fara a se limita la acestea. Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indeferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopurile prevazute in aceasta Conventie si doar cu repectarea termenilor si conditiilor prevazute in aceasta Conventie. Orice utilizare a Continutului Site-ului si / sau a Serviciilor de catre terte persoane in alte scopuri decat cele prevazute in prezenta Conventie se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al reprezentantului legal al Companiei. Astfel, este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui Site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat pentru utilizarea Serviciilor cu respectarea Conventiei. Compania isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si / sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.
  2. Utilizatorul se va conforma in intregime tuturor prevederilor legale privind dreptul de autor si drepturile conexe, precum si oricaror informari si restrictii referitoare la orice Continut accesat in legatura cu Serviciile.
 7. Limitari si obligatii privind Serviciile
  1. Utilizatorii declara, garanteaza si sunt de acord ca nu vor contribui la si nu vor transmite catre adresele de e- mail / numerele de telefon din Lista de abonati, prin intermediul Serviciilor, orice mesaje electronice / mesaje SMS care sa contina sau sa promoveze orice materiale periculoase pentru echipamentul informatic al desinatarului (de tipul virus informatic, worm, trojan, dar fara a se limita la acestea) sau care contin limbaj obscen sau vulgar, texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca in orice mod sau in orice masura orice norma sau reglementare in vigoare, precum si ca nu vor folosi in niciun mod Serviciile in legatura cu asemenea materiale. Utilizatorul isi asuma intreaga raspundere pentru continutul materialelor utilizate in mesajele transmise si pentru orice idei in legatura cu continutul acestor materiale. Compania nu poate fi trasa la raspundere pentru trimiterea acestor mesaje, pentru continutul materialelor incluse in aceste mesaje, in totalitatea lor sau doar pentru o parte a acestora, Utilizatorul fiind singurul raspunzator fata de orice alta persoana pentru eventualele prejudicii directe sau indirecte, materiale sau morale, cauzate prin incalcari ale drepturilor unor alte persoane sau pentru orice efecte juridice derivand din aceasta. Compania are dreptul, dar nu si obligatia de a monitoriza mesajele electronice transmise si continutul acestora, pentru a supraveghea respectarea prevederilor prezentei Conventii si a actelor normative in vigoare. Compania are dreptul, dar nu si obligatia de a solicita Utilizatorului sa inlature orice material / continut care incalca reglementarile aplicabile in vigoare.
  2. Utilizatorul nu va folosi Serviciile pentru trimiterea de mesaje nesolicitate ("spam"), indiferent daca scopul trimiterii este unul comercial sau unul necomercial. Mesajul transmis catre oricare dintre adresele de e-mail / numerele de telefon din lista de abonati se considera a fi nesolicitat daca Utilizatorul a obltinut adresa de e-mail respectiva / numarul de telefon respectiv prin orice alta metoda decat prin abonarea directa a respectivei persoane, la optiunea proprie a respective persoane, manifestata expres si in prealabil trimiterii primului mesaj. Utilizatorul se obliga sa respecte toate prevederile aplicabile in domeniul comunicatiilor electronice si cele cu privire la datele cu caracter personal din legislatia in vigoare. In caz contrar, Utilizatorul va apara Compania impotriva oricaror actiuni in justitie sau cereri de orice fel formulate de terte persoane sau de autoritati in legatura cu incalcarea acestei prevederi.
  3. Compania isi rezerva dreptul de a refuza trimiterea oricaror mesaje, in orice moment, sau de a suspenda pe durata decisa discretionar de Companie dreptul Utilizatorului de a utiliza in intregime sau in parte Serviciile ori de a accesa Site-ul, din orice motiv, inclusiv, dar fara a se limita la, primirea oricarei reclamatii sau acuzatii din partea oricaror terti sau autoritati raportand incalcarea oricaror prevederi din prezenta Conventie, sau in orice alt caz in care Compania considera ca Utilizatorul a incalcat termenii Conventiei, ori oricare dintre obligatiile sau garantiile asumate prin aceasta, ori exista orice suspiciuni in acest sens, ori in orice alte cazuri in care Compania considera necesara o asemenea masura. In toate cazurile in care Compania va aplica oricare dintre masurile mai sus prevazute ea va avea dreptul sa justifice masura daca va considera acest lucru necesar sau oportun, fara a avea nicio obligatie in acest sens.
  4. Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate privind Serviciile sau in legatura cu acestea. Orice incercare a oricarui Utilizator de utilizare frauduloasa, abuziva sau ilegala a Serviciilor / Site-ului, ori orice incercare a oricarui Utilizator de utilizare a Serviciilor / Site-ului impotriva prevederilor prezentei Conventii ori intereselor Companiei sau altor Utilizatori, confera Companiei dreptul de a intrerupe ori suspenda pe durata decisa discretionar de Companie dreptul Utilizatorului de a utiliza in intregime sau in parte Serviciile ori de a accesa Site-ul.
  5. Avand in vedere ca prin utilizarea Serviciilor, Utilizatorul are posibilitatea de a distribui in cadrul retelelor sociale continutul mesajelor electronice (inclusiv in cadrul Facebook, Twitter, Linkedin, Pinterest si Google Plus, dar fara a se limita la acestea), Utilizatorul se obliga sa respecte termenii si conditiile de utilizare a retelelor sociale in cauza. Orice distribuire a mesajelor electronice in cadrul acestor relele sociale se supune in intregime termenilor si conditiilor acestora, Compania fiind absolvita in intregime de orice raspundere care deriva din incalcarea termenilor si condiliilor respective de catre Utilizator. Compania este exonerata de raspundere si in situatia in care postul care contine mesajul electronic mentionat mai sus nu este publicat, este publicat necorespunzator, cu intarziere sau este eliminat ulterior ca urmare a nerespectarii de catre Utilizator a termenilor si conditiilor retelei sociale in cadrul careia a fost distribuit sau din orice alte motive neimputabile Companiei.
  6. In considerarea art. 28, alin. (3), lit e) din Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor), Compania si Utilizatorul sunt de-acord ca in toate situatiile in care o persoana al carei numar de telefon / a carei adresa de e-mail se gaseste in lista de abonati a Utilizatorului se opune prelucrarii datelor sale cu caracter personal in scop de marketing direct, Compania va elimina acel numar de telefon / acea adresa de mail din orice Lista de abonati, inclusiv a Utilizatorului, dar fara a se limita la aceasta, in conformitate cu solicitarea formulata de persoana vizata, fara a fi obligata la notificarea prealabila a Utilizatorului. Acesta din urma va fi informat cu privire la operatiunile sus-mentionate prin rapoartele emise automat, disponibile in contul de utilizator din Site. Avand in vedere natura prelucrarii, partile precizeaza pentru a inlatura orice indoiala ca dezabonarea persoanei vizate de la comunicarile comerciale ale Utilizatorului se face automat, la cererea acesteia. Compania va reintroduce numarul de telefon / adresa de mail in Lista de abonati, in cazul in care Utilizatorul dovedeste ca are acordul expres al persoanei vizate pentru prelucrarea care face obiectul prezentei Conventii.
  7. Ca urmare a folosirii de catre Utilizator a Serviciului Chestionare, Compania va prelucra in numele si pe seama Utilizatorului datele furnizate de utilizatorii de internet cu ocazia completarii chestionarelor Utilizatorului. Pentru a inlatura orice indoiala, partile precizeaza ca intrebarile continute de chestionar sunt stabilite de Utilizator, care isi asuma intreaga raspundere pentru continutul acestora si pentru prelucrarea de date cu character personal efectuata in cadrul Serviciului Chestionare. Utilizatorul are obligatia de a nu introduce intrebari cu continut defaimator, obscen, amenintator, care incalca intimitatea persoanelor sau drepturile de publicitate, care dauneaza minorilor, abuzive, ilegale, sau care contin expresii si forme ale discriminarii, rasismului sau pornografiei, care pot incuraja activitatea criminala, care pot incalca drepturile cuiva (inclusiv drepturile de proprietate intelectuala ale unor alte persoane) sau legea, sau materiale pe care nu are voie sa le faca publice fiind protejate de contracte si / sau legi.
 8. Limitarea raspunderii
  1. Utilizatorul intelege si accepta ca prin Site Compania ofera doar anumite serivicii care permit desfasurarea activitatilor de e-mail si sms marketing si ca nu are niciun control si nicio obligatie ori raspundere privind, dar fara a se limita la urmatoarele: Utilizatorii care acceseaza Site-ul si / sau Serviciile; persoanele care primesc mesajele electronice transmise de Utilizatori prin intermediul Site-ului sau a Serviciilor; Lista de abonati a Utilizatorilor si orice in legatura cu aceasta; continutul mesajelor electronice transmise catre lista de abonati de fiecare Utilizator; orice consecinte pot deriva din cele mentionate mai sus; actiunile care pot fi / nu pot fi intreprinse de catre oricare Utilizator sau oricare persoane, ca rezultat direct sau indirect al expunerii la Continut sau al Utilizarii Serviciilor. Compania nu poate fi trasa la raspundere in orice mod ori masura pentru orice fel de actiuni desfasurate de catre Utilizator si nici pentru utilizarea in orice mod a Serviciilor sau orice alta activitate legata de Continutul Site-ului ori in legatura cu Site- ul sau Serviciile.
  2. Compania nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres pentru continutul de orice fel al Site-ului, sau pentru intreg continutul transmis de catre Utilizatori catre Lista de abonati prin utilizarea Serviciilor. Compania va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.
  3. Serviciile, Continutul si Site-ul sunt puse la dispozitia Utilizatorilor potrivit principiului "asa cum sunt", "asa cum sunt disponibile", fara niciun fel de garantii, exprese sau implicite, si fara nicio raspundere din partea Companiei in legatura cu acestea. Compania nu garanteaza in niciun mod sau masura rezultatele utilizarii Serviciilor, inclusiv dar fara a se limita la rezultatele oricarei campanii de sms sau e-mail marketing, si Utilizatorul isi asuma toate riscurile si intreaga raspundere juridica si comerciala in legatura cu acestea. In mod expres, Utilizatorii inteleg si accepta ca Compania este absolvita de orice raspundere pentru orice fel de daune directe, indirecte, incluzand dar fara a se limita la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din utilizarea Serviciului sau orice alt aspect in legatura cu Serviciul precum si din utilizarea Continutului Site-ului in orice mod sau orice efecte juridice derivand din aceasta.
  4. In nicio situatie, indiferent de circumstantele invocate, Compania nu va putea fi chemata sa raspunda in legatura cu Site-ul sau Serviciile: (a) pentru orice suma in plus fata de sumele platite efectiv de Utilizator catre Companie cu titlu de pret contractual; (b) pentru orice daune ori prejudicii, directe sau indirecte. In nicio situatie, indiferent de circumstantele invocate, Compania nu va datora Utilizatorului despagubiri decat in limita sumelor efectiv platite de catre Utilizator catre Companie cu titlu de pret contractual.
  5. Utilizatorii inteleg si accepta ca Compania este absolvita de orice raspundere in eventualitatea producerii oricarei opriri, intreruperi, ingreunari, disfunctionalitati sau erori in functionarea Site-ului, in situatia unei erori tehnice de orice fel sau oricaror erori in furnizarea Serviciului, precum si in orice situatie in care nu ar dovedi cert ca orice erori sau probleme de natura tehnica din cele mentionate mai sus se datoreaza in mod direct si exclusiv culpei grave a Companiei. In cazurile de forta majora Compania si / sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, sunt exonerati total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la acestea, erori de functionare ale echipamentului tehnic al Companiei, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, atacurile informatice de orice fel si interferarea cu programe informatice malitioase, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva etc.
 9. Inregistrare si securitate
  1. Ca si conditie de utilizare a Serviciilor, Utilizatorului i se solicita inregistrarea in baza de date a Companiei, alegerea unei parole si a unui nume de utilizator (user ID / user name) asociat contractului incheiat de Utilizator cu Compania. Utilizatorul va furniza Companiei date corecte, complete, actuale si valabile, iar in caz contrar se va considera ca a incercat sa incalce prevederile prezentei Conventii, ceea ce va putea avea ca si consecinta inchiderea imediata a contului sau de Utilizator.
  2. De fiecare data cand un Utilizator se autentifica in Site de pe un terminal pe care nu a mai utilizat Serviciile, furnizand nume de utilizator si parola corecte, i se solicita validarea identitatii prin furnizarea unui cod de securitate pe telefonul inregistrat in contul sau de Utilizator. Prin urmare, logarea in cont in aceasta situatie se va efectua prin furnizarea datelor complete si corecte de autentificare: nume de utilizator, parola si cod de securitate. Pentru a asigura securitatea contului de utilizator, Compania va putea utiliza periodic, dar nu mai des de o data pe luna, aceasta procedura de validare a identitatii mentionata mai sus, indiferent de terminalul folosit de Utilizator pentru accesarea Serviciilor.
  3. Utilizatoriilor le este interzis: (a) sa selecteze sau utilizeze ca si nume de utilizator numele unei alte persoane cu intentia de a se folosi in mod fraudulos de identitatea acesteia; (b) utilizarea ca si nume de utilizator a unui nume pentru care drepturile sunt detinute de o alta persoana decat Utilizatorul, fara autorizarea explicita a respectivei persoane. Ori de cate ori considera ca exista aceasta situatie Compania va avea dreptul de a refuza inregistrarea sau de a anula toate numele de utilizator si conturile aferente de pe Site, potrivit propriei sale optiuni, care nu poate fi cenzurata in niciun mod de catre alta persoana, si fara a fi tinuta sa justifice motivele.
  4. Utilizatorul va fi singurul responsabil de mentinerea confidentialitatii cu privire la parola aleasa, securitatea comunicarilor pe numarul de telefon utilizat pentru logarea de pe un dispozitiv nou, precum si de mentinerea securitatii contului propriu. Compania este indreptatita sa considere ca orice persoana care furnizeaza parola si numele de utilizator corecte pentru accesarea unui cont este autorizata de Utilizatorul respectiv si Compania nu este raspunzatoare pentru nicio actiune a respectivei persoane in legatura cu utilizarea Serviciilor, in legatura cu Lista de abonati a respectivului Utilizator sau in legatura cu orice consecinta care rezulta din acestea. 
 10. Asigurari
  1. Utilizatorul garanteaza Companiei ca aceasta nu va suferi niciun fel de pierderi ori prejudicii din cauza Utilizatorului sau in legatura cu acesta din cauza oricaror reclamatii sau cereri care ar putea fi inaintate de terte persoane in urma utilizarii Serviciilor, incalcarii acestei Conventii, incalcarii drepturilor de autor sau de proprietate intelectuala sau a oricarui alt drept al unei persoane sau entitate. Asigurarea precedenta include obligatia Utilizatorului ca in caz de litigiu va suporta toate cheltuielile aferente, inclusiv dar fara a se limita la onorariile avocatilor, expertilor si consultantilor sau executorilor, taxe judiciare, notariale sau de executare, cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea Serviciilor sau orice alt aspect in legatura cu Serviciile.
 11. Tarife si plati
  1. Avand in vedere ca Serviciile sunt contra cost, Utilizatorul se obliga sa achite catre Companie toate tarifele aplicabile pentru respectivele Servicii, potrivit conditiilor prevazute pe Site in Lista de preturi in legatura cu Serviciile selectate de Utilizator. Tarifele din Lista de preturi sunt exprimate in EUR si nu includ TVA.
  2. Utilizatorul beneficiaza de o perioada de test de 30 de zile incepand cu data crearii contului. Utilizarea Serviciilor in aceasta perioada in limitele descrise de prezenta prevedere nu obliga Utilizatorul la plata vreunor sume de bani catre Companie. In aceasta perioada de test Utilizatorul poate beneficia intre anumite limite de Serviciile furnizate de Companie, dupa cum urmeaza: lista de abonati va contine maxim 100 de adrese de e-mail si vor putea fi trimise maxim 500 de mesaje electronice. Pentru a putea beneficia de Servicii dupa incetarea perioadei de test prin indeplinirea a cel putin una dintre conditiile urmatoare:(a) perioada de 30 de zile de test expira; (b) Utilizatorul epuizeaza cele 500 de mesaje electronice prevazute mai sus; (c) lista de abonati depaseste limita de 100 de abonati, Utilizatorul trebuie sa plateasca tarifele aplicabile, conform informatiilor afisate pe Site.
  3. Tarifele corespunzatoare Serviciilor sunt determinate in functie de numarul de adrese de e-mail din lista de abonati a Utilizatorului si fiecare pachet are asociat un anumit numar de mesaje electronice pe care Utilizatorul le poate transmite fara plata de tarife suplimentare, conform informatiile disponibile pe Site in Lista de preturi . Pentru fiecare pachet de Servicii si pentru fiecare tarif aplicabil Utilizatorului in functie de numarul de adrese de e-mail din lista de abonati, in Lista de preturi este prevazut si un tarif per mesaj trimis. In functie de acest tarif (per mesaj) se va calcula pretul suplimentar pe care Utilizatorul il va achita catre Companie, in cazul prevazut la art. 11.4 de mai jos.
  4. In cazul in care Utilizatorul depaseste numarul de mesaje electronice trimise incluse in pachetul contractat, acesta va plati catre Companie un pret suplimentar determinat in functie de numarul de mesaje transmise cu care este depasita valoarea inclusa in pachet. In ultima zi a fiecarei luni Compania va intocmi un raport care va contine numarul de mesaje electronice suplimentare trimise de Utilizator in luna respectiva. Cand valoarea cumulata a sumelor calculate potrivit acestor rapoarte va fi de cel putin 10 EUR, Compania va emite catre Utilizator factura proforma pe baza careia acesta din urma va efectua plata. Plata se va face de catre Utilizator in termen de 10 (zece) zile de la transmiterea facturii proforma. In caz de neexecutare in termen a obligatiei de plata, Compania poate sa suspende frunizarea Serviciilor pana la achitarea integrala a sumei conform facturii proforma, Compania putand exercita oricare dintre drepturile prevazute in favoarea sa in prezenta Conventie.
  5. In momentul in care numarul de de abonati din lista de abonati a Utilizatorului depaseste pragul superior identificat conform Lista de preturi pentru pachetul contractat, pentru a putea beneficia in continuare de Servicii, Utilizatorul este obligat sa efectueze trecerea la urmatorul pachet valoric. Pana la confirmarea platii pentru trecerea la urmatorul pachet valoric, furnizarea Serviciilor va fi suspendata. Utilizatorul are la dispozitie 90 zile pentru a efectua trecerea la pachetul valoric corespunzator; dupa expirarea acestui termen, Compania poate inceta Contractul (Conventia) printr-o simpla notificare transmisa catre Utilizator, fara preaviz, fara interventia instantei de judecata, fara nicio alta formalitate. In cazul in care intervine incetarea contractului potrivit acestei prevederi, Utilizatorul pierde orice drept de a solicita restituirea sumelor de bani platite in avans.
  6. Pretul trecerii de la pachetului inferior valoric la cel superior valoric se determina in functie de diferenta intre tariful lunar corespunzator pachetului superior si tariful lunar coerspunzator pachetului inferior (denumita in continuare "Diferenta") si in functie de perioada de timp pentru care Utilizatorul a platit in avans Serviciile dar nu a beneficiat de acestea. Pentru a determina acest pret, se inmulteste Diferenta cu numarul de luni intregi ramase pentru care s-a platit pretul in avans, la care se adauga o fractiune din tariful lunar al pachetului superior calculata proportional cu numarul de zile din luna in curs in care Utilizatorul va utiliza pachetul superior. Pentru a calcula aceasta fractiune, raportarea se face intotdeauna la 30 de zile indiferent de numarul de zile ale lunii respective. In cazul inlocuirii unui pachet inferior cu unul superior, de la momentul efectuarii platii pretului de inlocuire, limitele prestarii Serviciilor vor fi urmatoarele: numarul maxim de abonati din lista de abonati va fi egal cu cel specificat in pachetul superior; numarul de trimiteri: pentru luna aflata in curs va fi proportional cu numarul de zile ramase pana la incheierea acesteia; pentru lunile ramase de executat, numarul de trimiteri va fi corespunzator pachetul superior.
  7. Compania isi rezerva dreptul de a schimba tarifele pentru oricare dintre Servicii si de a stabili noi tarife in orice moment, potrivit propriei sale optiuni. Orice modificare de tarife va deveni operanta imediat dupa notificarea in acest sens a Utilizatorului (prin e-mail sau prin afisarea acesteia pe Site, potrivit optiunii Companiei). Pentru Utilizatorii care au platit in avans Serviciile, modificarea de tarife devine operanta din momentul in care expira perioada pentru care au achitat Serviciile sau din momentul in care apare necesitatea trecerii de la un pachet inferior la un pacher superior (datorita depasirii limitei superioare de abonati corespunzatoare pachetului inferior). Utilizatorul este obligat sa verfice periodic tarifele prevazute in Lista de preturi.
  8. Sunt aplicabile urmatoarele reguli pentru transferul de la Utilizator catre Companie a tarifelor corespunzatoare Serviciilor prestate in favoarea Utilizatorului: (a) Utilizatorul va transfera in avans Companiei contravaloarea Serviciilor; dupa expirarea perioadei de test, niciun mesaj nu va putea fi trimis catre lista de abonati inainte ca suma corespunzatoare pachetului aplicabil Utilizatorului sa fi fost transferata efectiv Companiei, plata sumei fiind considerata efectuata doar la momentul la care contul bancar al Companiei va fi fost creditat cu suma respectiva, iar banca va fi confirmat operatiunea prin extras bancar sau alte documente bancare similare eliberate Companiei; (b) Utilizatorul intelege si accepta ca rambursarea de catre Companie a sumelor platite de acesta catre Companie pentru serviciile prestate, indiferent de motivul invocat sau de cuantumul sumei, nu este posibila. Plata se va putea face dupa cum urmeaza: (a) prin trimiterea unui sms la numerele indicate in Site, situatie in care nu se va emite factura; (b) prin card bancar, conform instructiunilor din pagina in care se efectueaza plata, situatie in care nu se va emite factura, si (c) prin ordin de plata, caz in care Active Soft va emite factura catre Utilizator conform prezentei Conventii si informatiilor disponibile pe Site. Plata se face aniticipat pe 1 luna, 6 luni sau 12 luni, Utilizatorului oferindu-i-se discounturile prevazute in Lista de preturi. valabila la data efectuarii platii.
  9. Utilizatorul intelege si este de acord sa suporte toate taxele,si impozitele aplicabile sau orice alte taxe impuse potrivit prevederilor legale in materie in legatura cu utilizarea Serviciilor de catre Utilizator, precum si toate comisioanele sau spezele de orice fel prevazute pe Site sau datorate in orice mod in legatura cu sumele transferate cu orice titlu Companiei.
 12. Confidentialitatea
  1. Fiecare parte se obliga sa nu divulge Informatile Confidentiale ale celeilalte parti fara acceptul explicit si prealabil, dat in scris al celeilalte parti. Informatiile Confidentiale includ, fara a se limita la acestea, urmatoarele: (a) tot ce inseamna software, tehnologii, programare, specificatii tehnice, materiale generale si documentare pe care Utilizatorul le invata, le dezvolta, si obtine in legatura cu Serviciile sau Site-ul, fara a fi necesara calificarea lor expresa ca si informatii confidentiale; (b) Orice alta informatie pe care oricare dintre parti a furnizat-o cu mentiunea "confidential".
  2. "Informatiile Confidentiale" nu includ informatii care au devenit cunoscute public din cauze independente de Utilizator sau de Companie, sau informatii care au fost independent dezvoltate fara acces la informatiile confidentiale ale Companiei.
  3. Compania se obliga sa utilizeze informatiile confidentiale dezvaluite de Utilizator numai in scopul furnizarii Serviciilor si numai in legatura cu acestea. Compania are obligatia de a pastra confidentialitatea acestor informatii furnizate de Utilizator si de a nu le dezvalui catre terte persoane, indiferent daca aceste persoane au sau nu nevoie sa cunoasca respectivele informatii.
 13. Legatura cu alte site-uri
  1. Utilizatorii inteleg si accepta ca Site-ul poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet, care sunt considerate de Companie utile in legatura cu Continutul Site-ului, dar care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa. Compania este absolvita de orice raspundere in ceea ce priveste continutul sau opiniile exprimate pe toate site- urile de internet mai sus mentionate, precum si corectitudinea si exactitatea acestora, iar Utilizatorii inteleg si accepta ca aceste site-uri de internet nu sunt monitorizate, controlate sau verificate in orice mod de catre Companie. Includerea unei legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet nu implica aprobarea in vreun fel a acestora de catre Companie. In momentul in care Utilizatorii acceseaza aceste site-uri de internet, ei o fac pe riscul lor, cunoscand ca utilizarea serviciilor oferite de aceste site-uri este supusa conditiilor stabilite de administratorii acestor site-uri.
 14. Incetarea efectelor Conventiei
  1. Oricare parte poate denunta unilateral Contractul privitor la Servicii in orice moment, prin notificare scrisa transmisa celeilalte parti cu cel putin 15 zile inainte de data rezilierii.
  2. Compania poate inceta sau suspenda oricare sau toate Serviciile, accesul la Site ori intregul contract imediat, fara notificare prealabila, in cazul in care Compania considera ca Utilizatorul incalca in orice mod sau in orice masura oricare din termenii si conditiile acestei Conventii. In asemenea cazuri orice sume achitate / transferate deja Companiei sunt in intregime nereturnabile, deci nu vor fi supuse rambursarii catre Utilizator. Compania poate inceta unilateral furnizarea Serviciilor (si implicit contractul cu Utilizatorul) si in toate cazurile in care in contul Utilizatorului nu sunt efectuate operatiuni de utilizare a Serviciilor timp de cel putin 90 de zile sau in cazul in care Utilizatorul nu efectueaza inlocuirea pachetului de servicii potrivit art. 11.5 din prezenta conventie si nu plateste suma de bani corespunzatoare acestei inlocuiri in termenul prevazut de aceasta Conventie; Utilizatorul intelege si accepta ca in toate aceste cazuri contul sau poate fi inchis de Companie imediat dupa implinirea celor 90 de zile, iar sumele deja platite de Utilizator catre Companie vor fi retinute in intregime si definitiv de catre Companie, fara a exista posibilitatea rambursarii lor catre Utilizator, indiferent de cuantum sau de motivele invocate. In perioada de 90 de zile mai sus mentionata Compania va putea notifica catre Utilizator faptul ca in contul sau de nu sunt efectuate operatiuni, insa Compania nu va fi obligata sa faca asemenea notificari sau orice alte formalitati similare, iar lipsa notificarilor sau a oricaror alte formalitati similare nu va putea fi invocata de catre Utilizator pentru a justifica rambursarea de catre Companie a sumei retinute sau plata de catre Companie a oricaror alte sume, indiferent cu ce titlu, in legatura cu aceste sume retinute. Dupa expirarea termenului de 180 de zile mentionat mai sus, Compania poate sterge contul Utilizatorului, precum si orice informatie de orice natura, accesorii acestui cont, inclusiv lista de abonati, mesajele trimise, rapoartele asociate contului, dar fara a se limita la acestea.
  3. In orice situatie de inchidere a contului Utilizatorului, inclusiv in cazul rezilierii de catre Companie potrivit celor de mai sus, Utilizatorul va inceta imediat sa utilizeze contul pe Site. Toate prevederile acestei Conventii care prin natura lor continua sa produca efecte dupa reziliere, includ dar nu se limiteaza la declinari de garantii si limitari de responsabilitate.
 15. Declaratii si garantii
  1. Utilizatorul declara si garanteaza urmatoarele: (a) Utilizatorul este proprietarul fiecarei pagini de internet pe care acesta o indica in legatura cu utilizarea Serviciilor sau ca Utilizatorul este autorizat legal ori contractual sa actioneze in favoarea proprietarului unei astfel de pagini de Internet potrivit acestei Conventii; (b) Utilizatorul detine toate autorizatiile legale si statutare precum si toate drepturile necesare sa incheie aceasta Conventie, sa isi asume toate si orice obligatii prevazute in Conventie, si sa intreprinda toate actiunile necesare pentru a-si indeplini intrutotul obligatiile asumate de Utilizator potrivit Conventiei; (c) Utilizatorul declara si garanteaza ca fiecare din materialele transmise catre lista de abonati prin intermediul Serviciilor: (i) respecta toate prevederile legale aplicabile in materie, precum si toate normativele si bunele uzante in materie; (ii) nu incalca si nu a incalcat nicio obligatie legala sau contractuala fata de orice terte persoane sau entitati sau orice drepturi pe care le pot invoca acestea, inclusiv dar fara a se limita la drepturi de proprietate intelectuala, publicitate sau confidentialitate, sau drepturi si obligatii aflate sub incidenta protectiei consumatorului; (iii) nu exista niciun fel de diferende, litigii sau pretentii ale tertelor persoane sau entitati ori autoritati in legatura cu materialele transmise prin intermediul Serviciilor; (d) Utilizatorul care este persoana fizica declara si garanteaza ca incheie contractul cu Compania si intra in raporturi cu aceasta potrivit prezentei Conventii nu in calitate de consumator ci in calitatea de comerciant a Utilizatorului, si in cadrul activitatii comerciale sau profesionale obisnuite a Utilizatorului; (e) Utilizatorul nu va transmite catre lista de abonati comunicari comerciale in care identitatea reala a persoanei in numele si pe seama careia sunt facute este ascunsa sau in care nu se specifica o adresa valabila la care destinatarul sa poata transmite solicitarea sa referitoare la incetarea efectuarii unor asemenea comunicari; (f) Utilizatorul da obtinut de la abonatul vizat in prealabil consimtamantul expres pentru a primi mesajele electronice
  2. Compania declara si garanteaza ca va actiona numai in baza instructiunilor primite de la Utilizator cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal cuprinse in Lista de abonati transmise de acesta catre Companie. Compania este obligata sa aplice toate masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter pesonal cuprinse in Lista de abonati impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, precum si impotriva oricaror alte forme de prelucrare ilegala.
 16. Alte clauze
  1. In cazul in care oricare din parti va renunta temporar la exercitarea oricarui drept dintre cele prevazute in prezenta Conventie aceasta renuntare nu va putea fi considerata ca o renuntare definitiva la respectivul drept. Compania nu va fi tinuta responsabila pentru nicio neindeplinire a obligatiilor sale contractuale in cazul interventiei oricarei cauze de forta majora.
  2. Daca oricare prevedere din aceasta Conventie va fi declarata nula, prevederea respectiva va fi eliminata si inlocuita cu o alta prevedere in acelasi spirit, astfel incat prezenta Conventie sa produca in continuare efectele juridice avute in vedere initial.
  3. Drepturile sau obligatiile prevazute de aceasta Conventie nu pot fi transferate in niciun mod de catre Utilizator catre terte parti, decat daca exista acordul scris, prealabil si explicit al Companiei in acest sens.
  4. Partile convin ca orice litigii care intervin in legatura cu aceasta Conventie sau cu furnizarea Serviciilor vor fi judecate de catre instanta judecatoreasca competenta de la sediul Companiei.
  5. Prezenta Conventie inlocuieste toate si orice intelegeri sau acorduri anterioare, scrise sau verbale, referitoare la obiectul prezentei Conventii sau in legatura cu acesta si contine totalitatea intelegerilor intervenite intre parti cu privire la obiectul prezentei Conventii.
  6. Prezenta Conventie nu are in vedere crearea vreunei asocieri sau vreunui parteneriat intre Utilizator si Companie ca rezultat al prezentei Conventii, iar Utilizatorul nu are nicio autoritate de niciun fel sa angajeze Compania in orice mod in baza prezentei Conventii.
 17. Puteti contacta responsabilul cu protectia datelor prin e-mail, la adresa  dpo@mailagent.ro

Loading ...